25 Eyl 2022 #1 aftirmin yone falan oynuyom iste :o Seçkin Üye Katılım 27 Tem 2022 Mesajlar 395 Tepki puanı 37 Ödüller 4 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI Arkadaşlar Bel'Veth'i çok seviyorum ve scriptle oynamak istemiştim fakat URF Spam var bunun çözümü nedir? URF spam rastgele yerlere atıyor skilleri, onu nasıl normal yapabilirim? Moderatörün son düzenlenenleri: 26 Eyl 2022
Arkadaşlar Bel'Veth'i çok seviyorum ve scriptle oynamak istemiştim fakat URF Spam var bunun çözümü nedir? URF spam rastgele yerlere atıyor skilleri, onu nasıl normal yapabilirim?
Çözüm canercagris 25 Eyl 2022 Şu anlık güncel bir Bel Veth script'i ve ya Urf Spammeri yok eğer paylaşan olursa seni bilgilendireceğim.
Şu anlık güncel bir Bel Veth script'i ve ya Urf Spammeri yok eğer paylaşan olursa seni bilgilendireceğim.
25 Eyl 2022 #2 canercagris its not fair i found love Süper Üye Katılım 14 Şub 2016 Mesajlar 889 Çözümler 7 Tepki puanı 132 Ödüller 9 Yaş 24 10 HİZMET YILI Şu anlık güncel bir Bel Veth script'i ve ya Urf Spammeri yok eğer paylaşan olursa seni bilgilendireceğim. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Şu anlık güncel bir Bel Veth script'i ve ya Urf Spammeri yok eğer paylaşan olursa seni bilgilendireceğim.
26 Eyl 2022 #3 alperfanteris A Onaylı Üye Katılım 2 Şub 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 24 5 HİZMET YILI kanka belveth sc ile ne yapcaksn ki çar düz vuruyor evade içinse onu kullanabiliyosun zaten Oyla 0 Olumsuz oyla