Onaylı Üye
hayır olmuyor cmd'deki yazılar siliniyor siyah oluyor tamamen sonra cmd kapanıyor ama hile asla aktif olmuyorDostum aynısı bende de oluyor injectledikten sonra memoryuicore uygulamasını başlatın diyor o normal bir şey injectliyorsa sıkıntı yok dediğimi yapmana rağmen injectlenmiyor mu?
Oyuna girdikten sonra alt tabda aynılarını yap siteden lpreborn yükle der demez alt tab yapıp oyun ekranına geri dön dıt diye bir ses gelecek ve oyuna injectlenecek oyuna injectlendikten sonra alt tab yapıp siteyi kapatabilirsin. Hile injectlenirken League of Legends client ekranında olmalısınız.merhaba arkadaşlar LPReborn'u bir türlü çalıştıramıyorum oyuna giriyorum xfprojecti çalıştırıyorum waiting for action diyor ardından hack center'dan LPReborn'a yükle diyorum bir cmd açılıyor ama hiçbir şey olmuyor sonra tüm cmdler kapanıyor ve site "Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın" diye uyarı veriyor ardından masaüstüne dönüyorum xfproject kaybolmuş adblock kapalı istenen şeyleri de indirdim defender control indirip microsoft defenderı devredışı da bıraktım ama bir türlü çalıştıramadım scyi
hocam dediğinizi yaptım fakat cmd kapanıyor ve hackcenter Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın diye hata veriyorOyuna girdikten sonra alt tabda aynılarını yap siteden lpreborn yükle der demez alt tab yapıp oyun ekranına geri dön dıt diye bir ses gelecek ve oyuna injectlenecek oyuna injectlendikten sonra alt tab yapıp siteyi kapatabilirsin. Hile injectlenirken League of Legends client ekranında olmalı
Hocam MHLoader hile başlatıldığında kendiliğinden silinir. Hile ise injectlenirken lol ekranında olmazsanız hile injectlenemez.
Dostum aynısı bende de oluyor injectledikten sonra memoryuicore uygulamasını başlatın diyor o normal bir şey injectliyorsa sıkıntı yok dediğimi yapmana rağmen injectlenmiyor mu?hocam dediğinizi yaptım fakat cmd kapanıyor ve hackcenter Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın diye hata veriyor
Post automatically merged:
hile injectlenirken lole giriyorum sonra kendisi beni siteye atıyor sitede hile yüklendi bu sayfayı kapayabilirsiniz diyor ama 1 saniye sonra Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın diye hata veriyor ve hile aktif olmuyor
Post automatically merged:
Yani kısaca oyuna girdiğimde xfproject kapanıyor
hayır olmuyor cmd'deki yazılar siliniyor siyah oluyor tamamen sonra cmd kapanıyor ama hile asla aktif olmuyorDostum aynısı bende de oluyor injectledikten sonra memoryuicore uygulamasını başlatın diyor o normal bir şey injectliyorsa sıkıntı yok dediğimi yapmana rağmen injectlenmiyor mu?
cmddeki yazılar silinip kapanması da normalhayır olmuyor cmd'deki yazılar siliniyor siyah oluyor tamamen sonra cmd kapanıyor ama hile asla aktif olmuyor
hilede bir sıkıntı olabilir mi? açtıktan sonra oyuna girerken dıtdıt diye seste gelmiyor çünkücmddeki yazılar silinip kapanması da normal. Kapandıktan sonra aktif olması lazım benim dediklerimi yaptıysan ve olmuyorsa başka yapabileceğim bir öneri yok hile yüklenirken oyun ekranındaysan yapacak başka bir şey yok
daha 1 saat önce maç attım hocam sorunsuz çalışıyorduhilede bir sıkıntı olabilir mi? açtıktan sonra oyuna girerken dıtdıt diye seste gelmiyor çünkü
sizin içinde bir mahsuru yoksa discord'tan bana yardımcı olabilir misiniz? eğer olursanız jaguar13921392#4317 ekleyebilirsiniz. teşekkürler.daha 1 saat önce maç attım hocam sorunsuz çalışıyordu
denedim fakat olmadıOyunu pencere moduna alın.
oyundayken gelmeşi lazım antivirüsü v.b kapatın tüm vcredistleri kurun. tekrar deneyinmerhaba arkadaşlar LPReborn'u bir türlü çalıştıramıyorum oyuna giriyorum xfprojecti çalıştırıyorum waiting for action diyor ardından hack center'dan LPReborn'a yükle diyorum bir cmd açılıyor ama hiçbir şey olmuyor sonra tüm cmdler kapanıyor ve site "Lütfen MemoryUICore Uygulamasını Başlatın" diye uyarı veriyor ardından masaüstüne dönüyorum xfproject kaybolmuş adblock kapalı istenen şeyleri de indirdim defender control indirip microsoft defenderı devredışı da bıraktım ama bir türlü çalıştıramadım scyi
vcredits dediğin nedir hocam biraz açar mısınızoyundayken gelmeşi lazım antivirüsü v.b kapatın tüm vcredistleri kurun. tekrar deneyin
windowsun bi paketi diyebilirimvcredits dediğin nedir hocam biraz açar mısınız
nerden bulabilirim?windowsun bi paketi diyebilirim
all on runtime vcredist yaz googleye bulursunnnerden bulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?