Arkanda
Ultra Üye
lolde komboları senin yapmanı sağlayıp skilleri dodgeleyebiliyor onaylı üye olursan hack center kısmından kullanabilirsinchallenger configi nerden bulacağım ve ne işe yarıyor
yani mesajlarım silinmese iyi olabilir düzgün cevaplar vermeme rağmenlolde komboları senin yapmanı sağlayıp skilleri dodgeleyebiliyor onaylı üye olursan hack center kısmından kullanabilirsin
rica ederim başka sorun varsa sorabilirsinTeşekkürler bro<3
Yanlış bilgi vermeyelim yüklediğin zaman ayarlar yapılmış olarak geliyor.lolde komboları senin yapmanı sağlayıp skilleri dodgeleyebiliyor onaylı üye olursan hack center kısmından kullanabilirsin
Yeni başlayanlar için güzel paylaşım eline sağlık bu arada hileyi ilk kurduğunda hile ztn kurulu geliyorarkadaşlar öncelikle antreman moduna girip hileyi loadlayın random şeyleri işaretleyin kutucukları vs sonra çıkıp arama çubuğuna %appdata% yazıp lprb klasöründeki herşeyi silin lprb klasörü kalsın onu silmeyin sonra challangger configi indirip lprb menü adlı dosyayı lprb klasörünün içine atın böylelikle dosyalarınız save olacak (sanırım test etmedim)ve benim gibi küçük şeylere takıntılı olanlar için permashow menüsü karşınıza çıkmayacaktır
umarım düzgün anlatabilmişimdir acele ile yazdım.
normal scriptten farklı mı hocam ben düz scriptle oynuyorum.lolde komboları senin yapmanı sağlayıp skilleri dodgeleyebiliyor onaylı üye olursan hack center kısmından kullanabilirsin
sağol kankam çok işime yaradı tw kog devamke <3arkadaşlar öncelikle antreman moduna girip hileyi loadlayın random şeyleri işaretleyin kutucukları vs sonra çıkıp arama çubuğuna %appdata% yazıp lprb klasöründeki herşeyi silin lprb klasörü kalsın onu silmeyin sonra challangger configi indirip lprb menü adlı dosyayı lprb klasörünün içine atın böylelikle dosyalarınız save olacak (sanırım test etmedim)ve benim gibi küçük şeylere takıntılı olanlar için permashow menüsü karşınıza çıkmayacaktır
umarım düzgün anlatabilmişimdir acele ile yazdım.
Oyunun tamamen açılmasını ve karakterlerin yüklenmesini bekle. Hiç bir yere tıklama.hocam bilgiler işimi yaradı çok saolun
Post automatically merged:
çok teşekkür ederiz birde sorum olucaktı hile başlatınca bi anda oyundan atıyo nedenini bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?