7 Ağu 2022 #1 4stra 4 Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 51 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI LPRebornu inject etmeye çalıştığım zaman ilk cmdyi açtıktan sonra 2. si açılıyor ve ilk cmd kapanıyor ama asla inject olmuyor nasıl düzeltebilirim yardım edebilicek varsa discord nickini versin ekliyeyim.
LPRebornu inject etmeye çalıştığım zaman ilk cmdyi açtıktan sonra 2. si açılıyor ve ilk cmd kapanıyor ama asla inject olmuyor nasıl düzeltebilirim yardım edebilicek varsa discord nickini versin ekliyeyim.
Çözüm 4 4 4stra 8 Ağu 2022 Worry13' Alıntı: nası yaptın kanka Genişletmek için tıklayın ... oyun başlamadan önce çaıyorum scripti oyun içindede 2 dakka afk bkeliyom kendiliginden aciliyor zaten
Worry13' Alıntı: nası yaptın kanka Genişletmek için tıklayın ... oyun başlamadan önce çaıyorum scripti oyun içindede 2 dakka afk bkeliyom kendiliginden aciliyor zaten
7 Ağu 2022 #2 Worry13 W Üye Katılım 6 Ağu 2022 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 Yaş 22 3 HİZMET YILI yönetici olarak açmayı dene kanka Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Ağu 2022 #3 Worry13 W Üye Katılım 6 Ağu 2022 Mesajlar 29 Tepki puanı 0 Yaş 22 3 HİZMET YILI 4stra' Alıntı: hallettim konu kilit(nasil kapatcagim ibilmiyom) Genişletmek için tıklayın ... nası yaptın kanka Oyla 0 Olumsuz oyla
4stra' Alıntı: hallettim konu kilit(nasil kapatcagim ibilmiyom) Genişletmek için tıklayın ... nası yaptın kanka
8 Ağu 2022 Konuyu başlatan #4 4stra 4 Onaylı Üye Katılım 11 Nis 2022 Mesajlar 51 Çözümler 2 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 25 4 HİZMET YILI Worry13' Alıntı: nası yaptın kanka Genişletmek için tıklayın ... oyun başlamadan önce çaıyorum scripti oyun içindede 2 dakka afk bkeliyom kendiliginden aciliyor zaten Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Worry13' Alıntı: nası yaptın kanka Genişletmek için tıklayın ... oyun başlamadan önce çaıyorum scripti oyun içindede 2 dakka afk bkeliyom kendiliginden aciliyor zaten