Onaylı Üye
Ya şurada yardıma ihtiyacım var atılan mesajlara bak gerçekten şaka gibi. Mesaj kasmak istiyorsanız yardım konularında kasmaya çalışmayın be kardeşim boşu boşuna konumu kirletiyorsunuz...Boşluk tuşu birleşik bir tuş değil mi?
Aynen öyle yap aga mh ekibi ilgileniyor merak etme gereksiz yorumlar siliniyor şuan burda konuştuğumuz yorumlarda silinecektirYani haklısınız ama atılan mesajların hepsi gereksiz. Sizden önce birisi daha mesaj atmış, adam bana Irelia'nın kombosunu söylüyor. Konunun içeriğini bile okumamış. Neyse direk raporlayıp geçiyorum.
kanka herkeste olmasada benim arkadaşımda ve belli ki sendede öyle buga giriyor oyun için kartush qlarını atmıyor ez kombolarını rengar skillerini bir defa falan atıyor daha atmıyorYa şurada yardıma ihtiyacım var atılan mesajlara bak gerçekten şaka gibi. Mesaj kasmak istiyorsanız yardım konularında kasmaya çalışmayın be kardeşim boşu boşuna konumu kirletiyorsunuz...
Kusura Bakmayın Ben Kombo İstiyo zannetim Yanlış Okudum ve yarım okudum Silemiyorum silicem deBunu yazcagıma raporlasana kardeşim bunu derken şuanda bizde yorum kasmış sayılıyoruz
Şuan mevcut olarak OKTW seçili hocam, onu IDK'ye mi çevireyim?Dostum shifte bas aşağıda oktw ve idk ezreal var onlardan birini seç kombolar gelecek.
Knk OKTW seçiliyse kombo yapması gerekiyor normalde. Ben de cha config kullanıyorum. Bir antreman moduna girip deneyeyim senin için.Şuan mevcut olarak OKTW seçili hocam, onu IDK'ye mi çevireyim?
script loadlaman gerekiyor shift basıncaDiğer şampiyonları denemedim ama Ezreal oynarken Space bastığımda sadece düşmana düz vuruş atıyor. W-E-Q kombosunu yapmıyor. Challenger config kullanıyorum. Buna özel bir ayar mı var yoksa EU West serverinde oynadığım için mi böyle?
knk bende bilmiyom sen bulursan bana da söylermisinDiğer şampiyonları denemedim ama Ezreal oynarken Space bastığımda sadece düşmana düz vuruş atıyor. W-E-Q kombosunu yapmıyor. Challenger config kullanıyorum. Buna özel bir ayar mı var yoksa EU West serverinde oynadığım için mi böyle?
evet beyler banada soylermisinizknk bende bilmiyom sen bulursan bana da söylermisin
Hocam en altta inject config diye birşey yok tam olarak hangi ayarı kastettiniz?Shifte bas en alttan configi injectle dostum bazı karakterlerde config inject etmen gerekir ezreal-jinx vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?