Onaylı Üye
Combo tuşuna basılı tuttuğum anda oyun donuyor
hocam drawları kapatın oyun kalitesini düşürün.Combo tuşuna basılı tuttuğum anda oyun donuyor
Teemo her maç tüm maç. Ayarları tek tek yazamam Eski DX9 açık.hangi şampiyonla oynadığını, oyunun kaçınca dakikasında olduğunu ayarlardan neyin açık olduğunu söylemeden nasıl çözüm bulmayı bekliyorsun?
Pc kötüdür knk veya hile bilgisayarınla uyumlu değildir bi admine sor istersenCombo tuşuna basılı tuttuğum anda oyun donuyor
Pc'den değil eminim. Adminlere yazarsam yüksek ihtimalle uçan warn yiyeceğimPc kötüdür knk veya hile bilgisayarınla uyumlu değildir bi admine sor istersen
Adamın bilgisayarı gayet iyi dostum sc yi ben önerdim bu gün kullanmaya başladı maç içinde space yani kombo tuşuna basılı tutunca oyunu donmaya başladıCombo tuşuna basılı tuttuğum anda oyun donuyor
teemo ayarlarından anti gapcloserı kapat. oyunu pencereli yapmana gerek yok çerçevesiz tam ekran yapTeemo her maç tüm maç. Ayarları tek tek yazamam Eski DX9 açık.
Post automatically merged:
Genel olarak her karakter her maç her dakika. Ayarları düşürüyorum pencereli alıyorum ona rağmen donuyor. Pc'm yeni, Ultra ayarlarda r6 bile akıyor benimle alakalı bir şey yok donmasında.
Tamamdır sağolteemo ayarlarından anti gapcloserı kapat
hocam drawları kapatın oyun kalitesini düşürün.Combo tuşuna basılı tuttuğum anda oyun donuyor