forumda var araştırısan bulursun pek fazla bilmiyorum o yüzden yanlış olmasınconfig nasıl yapıyosun
eski cfgyi nasıl geri yükleyebilirmŞöyle bu run'dan dosya değiştirirken ben yedeğini almıştım configi beğenmedim sonra eskisini tekrar yükledim yada script ayarlarında reset config gibi birşey vardı diye hatırlıyorum ordan da yapabilirsin heralde.
caps locka bas kapanıyorHerkese iyi akşamlar arkadaşlar ben cfg siz kullanıyordum scripti şimdi challanger configi yaptım k ya basınca evade kapanmıyor bir de bu rakip takımın en son nerede gözüktüğünü harita üzerinden gösteriyordu mesela adam base atmış 20 saniye önce basedeydi tarzında bir gösterim yapıyordu ama bunda yapmıyor onu nasıl ayarlayabilirim?
çalıştır / %appdata% kısmından lprb klasörünü silersen default ayarlara dönecektireski cfgyi nasıl geri yükleyebilirm
it was happening to me so i deleted the hack and download it agian and it's workHerkese iyi akşamlar arkadaşlar ben cfg siz kullanıyordum scripti şimdi challanger configi yaptım k ya basınca evade kapanmıyor bir de bu rakip takımın en son nerede gözüktüğünü harita üzerinden gösteriyordu mesela adam base atmış 20 saniye önce basedeydi tarzında bir gösterim yapıyordu ama bunda yapmıyor onu nasıl ayarlayabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?