bence pingi ayarlamanın sebebi tepki süresini ölçmesi hemen hemen her sc de vardı bu özellikLPReborn kullanmaya başlayacaklar için standart ayarlar yeterli midir ? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı ? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, hangi config setup ı önerirsiniz ? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut ? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız ?
Şu an güncel olarak 5 ms alıyorum, ama bu durum son yamalardan sonra gerçekleşti. Riot, herkesin pingini düşürdü. Kısacası, demeye çalıştığım şey, sc üzerindeki pingimi eski ping miktarıma göre mi, yoksa şu an yazana göre mi ayarlamalıyım ?bence pingi ayarlamanın sebebi tepki süresini ölçmesi hemen hemen her sc de vardı bu özellik
Peki ayarları nasıl yapabilirim ? Deneme yanılma yöntemiyle bulmayı denedim ama bir çok şeyi bu şekilde anlayamıyorsun. Kısa bir özet geçme şansınız var mı ? Ya da neyin ne olduğunu detaylıca gösteren bir video mevcut mu ?ayarları yapınca ban yeme olasalığı azalıyor diye biliyorum o yüzden standart ayarlar orta ayarlardır eğer ayarlarsan daha iyi olur yani standart ayarda ban yeme olasalıgı orta sen ayarlarsan düsürürsen rageleri olasılık düşer
3 aydır kullanıyorum standart ayarlarda ,1 kere config değiştirmiştim belki daha iyiydi ama her şampiyonda denemediğim için alıştığım canfige (default) haline geri döndüm. Standart ayarları kullanabilirsinLPReborn kullanmaya başlayacaklar için standart ayarlar yeterli midir ? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı ? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, hangi config setup ı önerirsiniz ? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut ? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız ?
Ayarları nasıl arttırıp düşürebilirim ? Sc configi hakkında bir fikrim yok. Yardımcı olur musun ?ayarları yapınca ban yeme olasalığı azalıyor diye biliyorum o yüzden standart ayarlar orta ayarlardır eğer ayarlarsan daha iyi olur yani standart ayarda ban yeme olasalıgı orta sen ayarlarsan düsürürsen rageleri olasılık düşer
standart ayarlar candır kankamLPReborn kullanmaya başlayacaklar için standart ayarlar yeterli midir ? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı ? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, hangi config setup ı önerirsiniz ? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut ? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız ?
kanka kullandım mesajlarım silindiği için onaylı üyem gitti bende bilmiyorum neden yaptılar neyse normal configler iyi özellikle yasuo kalista ve twitch çok iyi o normal configler yeterli olcaktırLPReborn kullanmaya başlayacaklar için standart ayarlar yeterli midir ? Yoksa, illa en iyisi için hazır config ayarlarından biri mi kullanılmalı ? Eğer, hazır config ayarları kullanılması bu kadar önemliyse, hangi config setup ı önerirsiniz ? Ayrıca oyun içindeki pingimizi ayarlamanın, script için ne gibi avantajları ve dezavantajları mevcut ? Yani neden ping miktarımızı ayarlamak zorundayız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?