Onaylı Üye
config fln eklememe gerek yok demi sadece mid de Cassiopeia oynuyorum pingi ayarlarsam iyi kayt atıcaksa benim için bir sıkıntı yok iyi günler.Yeni çıkan karakterler için config yok ancak urf spammer ayarları var kusursuz çalışıyor diyemem, kite ayarın içinde menünün en üstünde bulunan yazının üstüne gel ve ping menüyü pingin kaç ise ona göre ayarla eğer pingin 10 dan aşşağıda ise 10'a ayarla eğer sabit 10 veya 15 ise 20 civarına ayarla +5 +6 olarak ekleyerek yapabilirsin bunun dışında özel bir ayar yoktur.
kanka challanger config mükemmelSelam gençler, LPReborn Cassiopeia script kullanıyorum ve fazla iyi kite atamıyor. Cassiopeia için önerebileceğiniz iyi bir Config var mı?
Dostlarım bazı siteleri incelediğimde Zeri Config'i ile karşılaştım. Tabii bu scriptler ücretli. Acaba yeni çıkan karakterler için de Config var mı? Varsa yazarsanız sevinirim, iyi günler.
urf spammer tam olarak ne işe yarıyor çok duydum forumdaYeni çıkan karakterler için config yok ancak urf spammer ayarları var kusursuz çalışıyor diyemem, kite ayarın içinde menünün en üstünde bulunan yazının üstüne gel ve ping menüyü pingin kaç ise ona göre ayarla eğer pingin 10 dan aşşağıda ise 10'a ayarla eğer sabit 10 veya 15 ise 20 civarına ayarla +5 +6 olarak ekleyerek yapabilirsin bunun dışında özel bir ayar yoktur.
emin miyiz budan reis yeni karakterlere de sc gelicek ?knk forumdaki configleri bir dene istersen onlar da aynı sorunu çıkarır mı bilmem ama ben cassi oynarken hiç sorun çıkarmadılar gayet iyi kite atıyordu cha config. yeni karakterler için destek gelecek dediler discordda sadece bekleyin biraz üzerinde çalışıyorlarmış.
bencede reisbu configleri bir konuda toplansa da daha rahat bulunsa olmaz mı arkadaslar eleme yöntemi ile en iyi configleri bulabiliriz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?