live together die alone
Süper Üye
Mesela windsharp kullanırken "sup" xerathla oyun taşıyordum. Fakat lprebornda aldığımda skill tutturamıyor bile elimle daha iyi tutturuyorum. Kesinlikle amacım kötülemek vb. değil ama bu sorunların bi çözümü olmalı mastera kasan arkadaşlar var çünkü aramızdaAynı durumu yaşıyorum hocam dibimdeki canı az rakibi kesmeden diğer rakibe vuruyor vayne oynuyorum bütün confingleri denedim windsharp da daha iyiydi lpreborndan bende verim alamıyorum maalesef çözümü bilen biri varsa etiket atabilirmi saygılar.
Hocam LPreborn ban konusunda daha iyi olduğu için kullanıyorum Windsharp 3-4 maça ban attığı için maalesef güvenli değil yazmışlar zaten ama oynayış olarak windsharp daha iyiydi 3 haftadır LPreborn kullanıyorum hala ban yemedim fakat oyun verimi çok düşük maalesefki.Mesela windsharp kullanırken "sup" xerathla oyun taşıyordum. Fakat lprebornda aldığımda skill tutturamıyor bile elimle daha iyi tutturuyorum. Kesinlikle amacım kötülemek vb. değil ama bu sorunların bi çözümü olmalı mastera kasan arkadaşlar var çünkü aramızda
tamamen katılıyorum xeraht maın olarak bende sorunlar yasıyorum bulan olursa confıg banada yazsınlarMesela windsharp kullanırken "sup" xerathla oyun taşıyordum. Fakat lprebornda aldığımda skill tutturamıyor bile elimle daha iyi tutturuyorum. Kesinlikle amacım kötülemek vb. değil ama bu sorunların bi çözümü olmalı mastera kasan arkadaşlar var çünkü aramızda
ikisinide kullanamadım daha güncellemeyi bekliyorumWindsharp daha iyiydi bende bunu farkettim ama şuanlik windsharp ban atıyor. LPReborn iyi bir config ayarlanabilir.
ben kullanıcam ama nasıl ayar yapıldığını bilmiyorumAynı durumu yaşıyorum hocam dibimdeki canı az rakibi kesmeden diğer rakibe vuruyor vayne oynuyorum bütün confingleri denedim windsharp da daha iyiydi lpreborndan bende verim alamıyorum maalesef çözümü bilen biri varsa etiket atabilirmi saygılar.
oluyormu ozamantarget locked ı aç hangisine vurması gerekiyorsa üstüne sol tıkla ?
Nora'nın LpReborn için ayarladığı configi kullanıyorum. Daha doğrusu windsharp için ayarlamış sonrasında LpReborn için uzantılarını değiştirmiş.Öncelikle verim alamamanın sebebi bozuk config dosyasından kaynaklanıyor. Challanger config sadece windsharp için kullanılabilir durumdadır. LPReborn için çalışmaz. %appdata% LPRB klosörünü tamamen silip tekrar hileyi çalıştırın ayarlarınız manuel haline dönsün bu şekilde verim almaya başlarsınız.
https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ Sanırım bundan bahsediyorsun dediğim gibi buda çalışmıyor. Sadece değiştirilen bazı ayarları değiştiriyor diğer ayarları tamamen bozuyor yada deaktif kılıyor. Konunun kilitli olmasının bir nedeni var yaniNora'nın LpReborn için ayarladığı configi kullanıyorum. Daha doğrusu windsharp için ayarlamış sonrasında LpReborn için uzantılarını değiştirmiş.
"Konunun kilitli olmasının bir nedeni var yani" haklıydın..https://memoryhackers.org/konular/lpreborn-challenger-script-config-24-01-2022.225226/ Sanırım bundan bahsediyorsun dediğim gibi buda çalışmıyor. Sadece değiştirilen bazı ayarları değiştiriyor diğer ayarları tamamen bozuyor yada deaktif kılıyor. Konunun kilitli olmasının bir nedeni var yani
Dediğim gibi %appdata% LPRB komple silip hileyi tekrar yükleyin. Manul ayarlar oynamak için yeterli"Konunun kilitli olmasının bir nedeni var yani" haklıydın..yok mu sizin kullandığınız configi atmanız modum
Bu arada dediğim o attığın değil de şuymuş: https://memoryhackers.org/konular/league-of-legends-lpreborn-script-config.225240/ bu da kilitli ama sonuc olarakDediğim gibi %appdata% LPRB komple silip hileyi tekrar yükleyin. Manul ayarlar oynamak için yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?