Çözüldü LpReborn crash sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir problemim var LPreborn ile ilgili. Eskiden böyle bişey yoktu son güncellemeden sonra oluyor. Oyuna hileyi inject ederken düt* sesi geldikten sonra crash veriyor . 3 4 bilemedin 5. denemede anca inject ediyorum. Ve bazen oyun ortasında kitleniyor resliyorum oyunu. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur. (DX9 modunda çalıştırıyorum) !

Lütfen spam mesaj atmayın! (Report edeceğim aksi takdirde!)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhabalar,LoL yazılımı 28.07.2022 Perşembe akşamı veya daha sonraki bir tarihte güncellenecek. güncellemeden sonra deneyin verdigim çözümleri.

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bir problemim var LPreborn ile ilgili. Eskiden böyle bişey yoktu son güncellemeden sonra oluyor. Oyuna hileyi inject ederken düt* sesi geldikten sonra crash veriyor . 3 4 bilemedin 5. denemede anca inject ediyorum. Ve bazen oyun ortasında kitleniyor resliyorum oyunu. Çözümünü bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok iyi olur. (DX9 modunda çalıştırıyorum) !

Lütfen spam mesaj atmayın! (Report edeceğim aksi takdirde!)
Merhabalar, bu benim başıma da çok geldi. Sorunu şöyle çözdüm; XFProject açın, oyuna girdiğin de Yükle kısmına basın ve ardından Alt-Tab ile oyuna geçin. Sorunsuz bir şekil de Inject olacaktır.

Moderatörün son düzenlenenleri:
always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
Merhabalar,LoL yazılımı 28.07.2022 Perşembe akşamı veya daha sonraki bir tarihte güncellenecek. güncellemeden sonra deneyin verdigim çözümleri.

1- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
1.1-

1.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
2- config yüzünden çökme sorunu oluyor, %appdata% deki LPRB silip Antrenman Modunda girmeyi deneyin
3-Pencereli tam ekranda oynamayı deneyebilirsiniz (oyun içi ayrlardan grafikler kısmından Eski OpenGL modunu tercih et seçeneğini işaretleyin, oyunu tam ekran pencereliye alın ve tekrar deneyin.)
4- hileyi injectlerken alt tab atmayın ve hiç bir tuşa basmayın
Eğer aynı hatayı almaya devam ediyorsanız Windows'un daha eski bir sürümünü yükleyin, Örneğin Windows 10 1909 vb. https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1909-kurulum-rehberi.207183/ , https://memoryhackers.org/konular/windows-10-1809-kurulum-rehberi.202773/

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...