22 Ağu 2022 #1 MigoWic Uzman Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 20 5 HİZMET YILI Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi
Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi
Çözüm 08oxcter08 22 Ağu 2022 MigoWic' Alıntı: Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi Genişletmek için tıklayın ... c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz
MigoWic' Alıntı: Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi Genişletmek için tıklayın ... c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz
22 Ağu 2022 #2 08oxcter08 Ultra Üye Katılım 4 Haz 2022 Mesajlar 1,559 Çözümler 40 Tepki puanı 220 Ödüller 4 4 HİZMET YILI MigoWic' Alıntı: Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi Genişletmek için tıklayın ... c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
MigoWic' Alıntı: Sc de minyon kesmiyor ne last hit ne ittiriyor bazen çalışıyor oda nadir yani sorun nedir bilen yazabilirmi Genişletmek için tıklayın ... c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz
22 Ağu 2022 Konuyu başlatan #3 MigoWic Uzman Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 20 5 HİZMET YILI 08oxcter08' Alıntı: c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz Genişletmek için tıklayın ... sıfırladım herşeyi sildim bida yükledim denicem şimdi Oyla 0 Olumsuz oyla
08oxcter08' Alıntı: c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz Genişletmek için tıklayın ... sıfırladım herşeyi sildim bida yükledim denicem şimdi
22 Ağu 2022 #4 bruhkassadin B Onaylı Üye Katılım 26 Mar 2022 Mesajlar 61 Tepki puanı 6 Ödüller 3 Yaş 24 4 HİZMET YILI hangi heroyu oynuyorsunuz acaba? abzı herolar desetkelnmiyor Oyla 1 Olumsuz oyla
22 Ağu 2022 #5 melikhan öztürk M Üye Katılım 17 Ağu 2022 Mesajlar 46 Tepki puanı 4 Ödüller 1 Yaş 27 3 HİZMET YILI ayarları tam yapamamışsındır. Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ağu 2022 #6 byniveI B je veux mourir Uzman Üye Katılım 23 Eyl 2020 Mesajlar 230 Tepki puanı 16 Ödüller 3 Yaş 24 Sosyal 5 HİZMET YILI 08oxcter08' Alıntı: c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz Genişletmek için tıklayın ... desteklenen heroları listelemen yada ulaşabileceğim bir konu vs varmı ? bende de bazen heronun cıakrabılecegı hasarı sanki hesaplayamayıp vurmayı unutuyor bazende alıyor ama oranladıgımızda ciddi ciddi kacırdıgını görebiliyorum. tşkrler Oyla 0 Olumsuz oyla
08oxcter08' Alıntı: c x v ye basıyoorsunuz değil mi? ayrıca desteklenen heroylmı oynuyorunuz ayrıca yetkililer cfg sıfırlamanın faydası olur diye not eklemiş sizde bi deneyin işterseniz Genişletmek için tıklayın ... desteklenen heroları listelemen yada ulaşabileceğim bir konu vs varmı ? bende de bazen heronun cıakrabılecegı hasarı sanki hesaplayamayıp vurmayı unutuyor bazende alıyor ama oranladıgımızda ciddi ciddi kacırdıgını görebiliyorum. tşkrler
22 Ağu 2022 Konuyu başlatan #7 MigoWic Uzman Üye Katılım 1 Ara 2020 Mesajlar 154 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 20 5 HİZMET YILI Düzgün config bilen varmı Oyla 0 Olumsuz oyla
22 Ağu 2022 #8 redsquirrel Her zaman bir hile vardır Seçkin Üye Katılım 14 Nis 2019 Mesajlar 428 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 7 7 HİZMET YILI cnf nasıl sıfırlıyoruz bilen var mı? minyon kesmeme problemi bende de mevcut. Tuşa basılı tutsam bile hiç miynon yokmuş gibi davranıyor Oyla 0 Olumsuz oyla
cnf nasıl sıfırlıyoruz bilen var mı? minyon kesmeme problemi bende de mevcut. Tuşa basılı tutsam bile hiç miynon yokmuş gibi davranıyor