bence oraya tris ve syndra da eklenebilirKendim deneyerek bulduğum ve koşullara göre sc ile en uyumlu heroları sizlerle paylaşmak istedim:
1v1 ilk kan : ZED
1v1 nexus : Yone
5v5 aram : Kata
5v5 sihirdar
Top lane: Fiora, Illoi, Irelia
Mid lane: Sylas, Viktor
Jungle: Lee-sin, Kindred, Graves
Adc: Tw, Jinx, Luci
Sup: Xerath, Senna
lux biraz bozuk ya skilleri sacma sapan atıyor pek de verimli degilsupa bide lux ekle on numara hem dürtme hem hasar sc ile en iyi sup diyebilirim.
erken oyunda çok güçlü değil benceIlloi kule yıkma makinesi direk clash kazandıran çar
en iyisi zed benceKendim deneyerek bulduğum ve koşullara göre sc ile en uyumlu heroları sizlerle paylaşmak istedim:
5v5 sihirdar
kullanmayı bilmiyorsun sanırım yada config kullan dostum gayet iyi çalışıyorzedin scripti kötü kata e basmıyor biraz kötü bir deneyim geçirmişsin sanki
evet fakat bende sacma sapan dodge yapmaya calısırken baltayı alıyor çözümü varmı?şu sıralar dravene sardım sc ile çok iyi oluyor cidden
junglede karthus olmalıydı (bence)Kendim deneyerek bulduğum ve koşullara göre sc ile en uyumlu heroları sizlerle paylaşmak istedim:
5v5 sihirdar
evet iki gün önce başladım kullanmaya yeniyim, elon neydi?kullanmayı bilmiyorsun sanırım yada config kullan dostum gayet iyi çalışıyor
eskiden scripti indirmek için üye olmak yetiyordu şimdi mesaj sayısı gerekiyor kaç mesaja indirebilirim zedi yine scriptle oynamak istiyorumevet iki gün önce başladım kullanmaya yeniyim, elon neydi?
50 yorum yapınca oluyorsuneskiden scripti indirmek için üye olmak yetiyordu şimdi mesaj sayısı gerekiyor kaç mesaja indirebilirim zedi yine scriptle oynamak istiyorum
teşekkürler zedle oynamak içi sabırsızlanıyorum50 yorum yapınca oluyorsun
ayarlardan balta yakalamayı kombo içinde,farm yaparken,veya her zaman diye değiştirebilirsinevet fakat bende sacma sapan dodge yapmaya calısırken baltayı alıyor çözümü varmı?
script kullanan birinin elosu olmaz dostum 2015 den beri sc kullanıyorum.evet iki gün önce başladım kullanmaya yeniyim, elon neydi?
oo baya eskisin reisim, 2020-2022 arası peakin nedir?ayarlardan balta yakalamayı kombo içinde,farm yaparken,veya her zaman diye değiştirebilirsin
script kullanan birinin elosu olmaz dostum 2015 den beri sc kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?