banlatmaz kolay kolayÖncelikle selam, askerden yeni geldim. 6 ay once konu açmıştım, askere gidiyorum diye neyse konu bu değil. LPReborn açsam ban riski ilk hali gibi mi yoksa atıyor mu artık?
ben daha önce onaylı üyeli felan istemeden indirip girmiştim 2 defa girdim direk banladılarÖncelikle selam, askerden yeni geldim. 6 ay once konu açmıştım, askere gidiyorum diye neyse konu bu değil. LPReborn açsam ban riski ilk hali gibi mi yoksa atıyor mu artık?
hile ban atmıyor diye biliyorum fazla belli edersen yememek imkansızÖncelikle selam, askerden yeni geldim. 6 ay once konu açmıştım, askere gidiyorum diye neyse konu bu değil. LPReborn açsam ban riski ilk hali gibi mi yoksa atıyor mu artık?
Main hesabımla oynuyorum 2-3 aya kadar ban yemedimÖncelikle selam, askerden yeni geldim. 6 ay once konu açmıştım, askere gidiyorum diye neyse konu bu değil. LPReborn açsam ban riski ilk hali gibi mi yoksa atıyor mu artık?
belli etmezsen banlanmazsınÖncelikle selam, askerden yeni geldim. 6 ay once konu açmıştım, askere gidiyorum diye neyse konu bu değil. LPReborn açsam ban riski ilk hali gibi mi yoksa atıyor mu artık?