The BEST
Onaylı Üye
%appdata% da ws dosyalarım hala duruyor geçtiğimiz yıldan kalma fakat main hesabıma bir sorun yaratmadı tekrar detected olduğu zaman dediğini yapacağım.1 - Scripti injectlemediğin sürece dosyaları kalsa da ban yemezsin dostum
2 - Hile detected olduğu zaman %appdata% dan LPRB klasörünü silip XFProjecti de kaldırdığın zaman kalıntı kalmaz.
3 - Önlem alındığı için hileyi çalıştırdıktan sonra klasörü vs. otomatik siliniyor bu da log tutulmasını ve detected olmasını tam olarak engellemese de uzatıyor. Yani hileyi injectlemediğin sürece ban yemez
injectlemezsen hayır, ban yeme riskin yok%appdata% da ws dosyalarım hala duruyor geçtiğimiz yıldan kalma fakat main hesabıma bir sorun yaratmadı tekrar detected olduğu zaman dediğini yapacağım.
Hilesiz bir şekilde şuan herhangi hile kullanılmamış bir hesaba giriş yapsam scriptten dolayı ban yeme riski yok değil mi?
Teşekkür ederim bilgilendirme için,iyi forumlar.injectlemezsen hayır, ban yeme riskin yok
çok teşekkürler ...1 - Scripti injectlemediğin sürece dosyaları kalsa da ban yemezsin dostum
2 - Hile detected olduğu zaman %appdata% dan LPRB klasörünü silip XFProjecti de kaldırdığın zaman kalıntı kalmaz.
3 - Önlem alındığı için hileyi çalıştırdıktan sonra klasörü vs. otomatik siliniyor bu da log tutulmasını ve detected olmasını tam olarak engellemese de uzatıyor. Yani hileyi injectlemediğin sürece ban yemez
Şuanlık;bu script detected mi undetected mi anlamadım
olarak gösteriyor forum undetected 1-2 aydır kullanıyorum daha ban yemedim.Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?