Çözüldü LPReborn dosyaları nasıl kaldırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Selam değerli forum arkadaşlarım, LPReborn detected olana kadar fresh accountlarda eğlencesine script ile oynuyorum. LPReborn'u bilgisayarımda çalıştırdığımdan beri hiç main accountuma girmedim. Daha önce windsharp da hile ile 4-5 ay hesaba girmedim sadece 1 oyun oynamama rağmen yan hesabım da mainle birlikte perma ban yemişti.

Sorum şu, hile detected yedikten sonra hangi işlemleri uygulayıp asıl hesabıma giriş yapabilirim?
Tüm script ile alakalı dosyaları nasıl bilgisayarımdan kaldırabilirim riot bu uygulamaların logunu tutuyor mu?
Asıl hesabım açıkken memoryhackers loader uygulamasını çalıştırmadığım sürece hile kullanmadan ban yeme riskim var mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
1 - Scripti injectlemediğin sürece dosyaları kalsa da ban yemezsin dostum
2 - Hile detected olduğu zaman %appdata% dan LPRB klasörünü silip XFProjecti de kaldırdığın zaman kalıntı kalmaz.
3 - Önlem alındığı için hileyi çalıştırdıktan sonra klasörü vs. otomatik siliniyor bu da log tutulmasını ve detected olmasını tam olarak engellemese de uzatıyor. Yani hileyi injectlemediğin sürece ban yemez
R Zoro
Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Olabilir diye düşünüyorum temiz bir format atmalısın bence ben 4-5 ay önce hwid yemiştim valorantta zaten sonrasında anakartım yanmıştı anakartı aldıktan sonra zaten hwid banım açılmıştı bir daha hile kullanmıyacaktım valorantta ama 2 oyun attıktan sonra tekrar hwid yedim :) dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bende yan hesablardan oynuyorum. Dediğin gibi ban yeme olayından sonra main hesaba girdim bir problem yaşamadım ama tabi sen de ne olur net birşey diyemem

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
2 - Hile detected olduğu zaman %appdata% dan LPRB klasörünü silip XFProjecti de kaldırdığın zaman kalıntı kalmaz.
3 - Önlem alındığı için hileyi çalıştırdıktan sonra klasörü vs. otomatik siliniyor bu da log tutulmasını ve detected olmasını tam olarak engellemese de uzatıyor. Yani hileyi injectlemediğin sürece ban yemez

Çözüm
The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
%appdata% da ws dosyalarım hala duruyor geçtiğimiz yıldan kalma fakat main hesabıma bir sorun yaratmadı tekrar detected olduğu zaman dediğini yapacağım.
Hilesiz bir şekilde şuan herhangi hile kullanılmamış bir hesaba giriş yapsam scriptten dolayı ban yeme riski yok değil mi?

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
%appdata% da ws dosyalarım hala duruyor geçtiğimiz yıldan kalma fakat main hesabıma bir sorun yaratmadı tekrar detected olduğu zaman dediğini yapacağım.
Hilesiz bir şekilde şuan herhangi hile kullanılmamış bir hesaba giriş yapsam scriptten dolayı ban yeme riski yok değil mi?
injectlemezsen hayır, ban yeme riskin yok

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
injectlenmediği sürece sorun olmaz ama yinede kendini rahata almak istiyorsan %temp% dosyasında lpreborn.dll yi sil %appdata% dende LPRB adlı klasörü sil

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok teşekkürler ...

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
temp, %temp%, Recent, Prefetch dosyalarının komple içini temizle ardından %appdata% den lprebornu sil temizlemiş oluyorsun. Fakat daha da safe istiyosan üstüne format atarsan yararlı olur.

The BEST
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bu script detected mi undetected mi anlamadım
Şuanlık;
Ban status: unknown (bilinmiyor) (testing)
olarak gösteriyor forum undetected 1-2 aydır kullanıyorum daha ban yemedim.
Forumda bildiğim kadarıyla 2 ayrı script var biri windsharp eski kullandığım detected 1 ila 15 gün arasında ban süresi gösteriyor.
LPReborn ise şuanlık undetected.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...