Ultra Üye
knka hileyi açtıktan sonra oyundayken capslock tusuna bas belki hile kapalıdır dene ondan büyük bir ihtimalMerhabalar. Bir süredir LPREbornu deneme fırsatım oldu ancak oyunda girdiğimde scripti yükleyip aktif etmeme rağmen hiç bir işe yaramıyor. Antrenman modu girdiğimde rakibin skillerini çök güzel bir şekilde dodgeluyor. Ancak normal oyun girdiğimde scripti loadlamama rağmen drawings hariç hiçbir özellik çalışmıyor, dodgelama oto saldırı combo vs de yapmıyor. (Challanger Script - Yasuo kullanıyorum)
shift kısmından menüyü aç belki kapalıdırMerhabalar. Bir süredir LPREbornu deneme fırsatım oldu ancak oyunda girdiğimde scripti yükleyip aktif etmeme rağmen hiç bir işe yaramıyor. Antrenman modu girdiğimde rakibin skillerini çök güzel bir şekilde dodgeluyor. Ancak normal oyun girdiğimde scripti loadlamama rağmen drawings hariç hiçbir özellik çalışmıyor, dodgelama oto saldırı combo vs de yapmıyor. (Challanger Script - Yasuo kullanıyorum)
dc gel beraber hallederizMerhabalar. Bir süredir LPREbornu deneme fırsatım oldu ancak oyunda girdiğimde scripti yükleyip aktif etmeme rağmen hiç bir işe yaramıyor. Antrenman modu girdiğimde rakibin skillerini çök güzel bir şekilde dodgeluyor. Ancak normal oyun girdiğimde scripti loadlamama rağmen drawings hariç hiçbir özellik çalışmıyor, dodgelama oto saldırı combo vs de yapmıyor. (Challanger Script - Yasuo kullanıyorum)
shift kısmından menüyü açMerhabalar. Bir süredir LPREbornu deneme fırsatım oldu ancak oyunda girdiğimde scripti yükleyip aktif etmeme rağmen hiç bir işe yaramıyor. Antrenman modu girdiğimde rakibin skillerini çök güzel bir şekilde dodgeluyor. Ancak normal oyun girdiğimde scripti loadlamama rağmen drawings hariç hiçbir özellik çalışmıyor, dodgelama oto saldırı combo vs de yapmıyor. (Challanger Script - Yasuo kullanıyorum)
load yapmadığınız icinMerhabalar. Bir süredir LPREbornu deneme fırsatım oldu ancak oyunda girdiğimde scripti yükleyip aktif etmeme rağmen hiç bir işe yaramıyor. Antrenman modu girdiğimde rakibin skillerini çök güzel bir şekilde dodgeluyor. Ancak normal oyun girdiğimde scripti loadlamama rağmen drawings hariç hiçbir özellik çalışmıyor, dodgelama oto saldırı combo vs de yapmıyor. (Challanger Script - Yasuo kullanıyorum)
load yaptığımı belirtmişim. yasuo oynuyorum ve 2 seçeneği de (yasuo deafult ve domination yasuoyu) denedim ancak yine skill kullanmıyor.load yapmadığınız icin
hayır o anlamdaki load değil. load yaptıktan sonra eztarget diye hatırlıyorum ordan ayarlıcaktık.load yaptığımı belirtmişim. yasuo oynuyorum ve 2 seçeneği de (yasuo deafult ve domination yasuoyu) denedim ancak yine skill kullanmıyor.
ezterget diye bir yer bulamadım. yasuo challanger configde target least spelle ayarlı. ezevade var dediğine benzer. bildiğim kadarıyla da o doge için ve scriptte otomatik ayarlı gözüjüyorhayır o anlamdaki load değil. load yaptıktan sonra eztarget diye hatırlıyorum ordan ayarlıcaktık.
ezevade dodge icin eztarget diye bişey vardı diye hatırlıyorum. yanlıs hatırlamıs olabilirim targeta bi bakınezterget diye bir yer bulamadım. yasuo challanger configde target least spelle ayarlı. ezevade var dediğine benzer. bildiğim kadarıyla da o doge için ve scriptte otomatik ayarlı gözüjüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?