Çözüldü LPReborn evade avarness tamamen kapatılabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar scriptte ben mesela evadee, averness, actıvator. bunları kapatmak istiyorum hatta kapatmak değil hiç injeckt olmasın ilk başlarda böyle seçenek vardı şimdi yok onu nasıl yapabilirim

Çözüm
Evet doğru windsharp için bu seçenekler sunuluyordu lakin LPReborn kullanırken malesef sadece shift menüsü içerisinden kullandığın şampiyon için kapatabilirsin.
Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar scriptte ben mesela evadee, averness, actıvator. bunları kapatmak istiyorum hatta kapatmak değil hiç injeckt olmasın ilk başlarda böyle seçenek vardı şimdi yok onu nasıl yapabilirim
Hiç injekt olmasın yokta 1 kere kapatırsan bir daha sen açmadıkça açılmıyor. Her hileyi açtığında kapalı geliyor.

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka dediklerin olmasa script diye birşey olmaz sil direk scripti sen böyle bişey istiyosun sanırm

Developer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hileyi injectledikten sonra shift bas.
Gelen menüden istediğin şeyleri kapatırsan bir daha sen açmadıkça açılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yanı kapatman eskısı gıbı bırseyı degıstırmıyor zaten kapatabılecegın birsey yok diye bılıyorum arayuzde

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Evet doğru windsharp için bu seçenekler sunuluyordu lakin LPReborn kullanırken malesef sadece shift menüsü içerisinden kullandığın şampiyon için kapatabilirsin.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...