Seçkin Üye
Dostum default config kullanıyorsan challanger config yüklemeni tavsiye ederim. Ben challanger config de böyle bir sorun yaşamıyorum. Buradan göz atabilirsin.oyuna başladım ezreal oynuyorum khazix kafama atlamaya geliyor evade spells kısmında khazixin e si low öncelikte normal zaten normalde atlasa kesemez öndeyim ama canım az e atsa ölücem sırf evade spellsde khazix e si low öncelikte diye dodgelemiyor(flash var atmıyor) ama canım az atlıyor ve ölüyorum bunun bir ayarı yokmu dodge if healt misali. çok saçma değilmi sürekli evade spell ayarı yapamam çok büyük bi eksik bu
acil temizlenmeniz lazım forumdan adama zaten sorunun burda olduğunu söylüyorum sırf yorum kasmak için bana ne anlatıyor. raporayarlardan evade kısmından ayarlanıyor wins sc de büyük ihtimal lpbronda da aynısı
Galiba öyle bi ayar yok lpreborn daoyuna başladım ezreal oynuyorum khazix kafama atlamaya geliyor evade spells kısmında khazixin e si low öncelikte normal zaten normalde atlasa kesemez öndeyim ama canım az e atsa ölücem sırf evade spellsde khazix e si low öncelikte diye dodgelemiyor(flash var atmıyor) ama canım az atlıyor ve ölüyorum bunun bir ayarı yokmu dodge if healt misali. çok saçma değilmi sürekli evade spell ayarı yapamam çok büyük bi eksik bu
can sıkıcıGaliba öyle bi ayar yok lpreborn da
Evet eklenmesi lazım eh yapacak bizi yok f i kendin atcan sıkıcı
Dostum default config kullanıyorsan challanger config yüklemeni tavsiye ederim. Ben challanger config de böyle bir sorun yaşamıyorum. Buradan göz atabilirsin.oyuna başladım ezreal oynuyorum khazix kafama atlamaya geliyor evade spells kısmında khazixin e si low öncelikte normal zaten normalde atlasa kesemez öndeyim ama canım az e atsa ölücem sırf evade spellsde khazix e si low öncelikte diye dodgelemiyor(flash var atmıyor) ama canım az atlıyor ve ölüyorum bunun bir ayarı yokmu dodge if healt misali. çok saçma değilmi sürekli evade spell ayarı yapamam çok büyük bi eksik bu
yok hocam yeni herolarda eklenmiyor zaten yapmak zor değil bu dediğim ayarı ya neden geliştirmek yerine elimizdekine şükür edelim ülkemizin genel sorunu bu değilmilpreborn bildiğim kadarıyla öyle diğer paralı scriptler gibi çeşitli değil bende çoğu ayar çalışmıyor ama ücretsiz script yani büyük hizmet bence
kral şahsen benim umurumda değil paralı kullanıyorum zaten kafam estikçe burdakini de kullanırım yani inan ilgilenmiyorum sizin adınıza konuştumyok hocam yeni herolarda eklenmiyor zaten yapmak zor değil bu dediğim ayarı ya neden geliştirmek yerine elimizdekine şükür edelim ülkemizin genel sorunu bu değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?