Çözüldü LPReborn evade kapatıldığında ban süresinde değişiklik olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
LPReborn evade kapatınca ban süresi uzar mı yoksa bir fark olmaz mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Evade kapatıp kombo olaylarında da mesela Ezreal oynuyorsun. Arada bir Q'yu manuel atıp yakın atıp ıskalarsan falan karşıdaki insanın anlamasını zorlaştırır. Şahsen ARAM'da kullanmanı tavsiye ederim, curcunada falan keyif verir sana da. Ticket yemediğin sürece Riot uyuyor ban falan yiyeceğini sanmıyorum. Evadeyi aslında kapamana da gerek yok ara sıra aç kapa yaparsın. Sadece Lucian Q'su gibi script olmadan dodgelemesi imkansıza yakın olan skillerde kapalı tutsan da yine de anlaşılmıyor. Oyunlarda çok denk geliyorum adam mastera kadar evade falan her şey açık full+full oynayıp ban yemeden gelmiş. Yani bu ban olayları ticket rapor olaylarına bakıyor daha çok. Riot onun dışında sunucunun üzerindeki ateşte sucuk pişirip yiyor.
Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Uzamaz, script detected ise ban atar, değilse atmaz. Sadece diğer oyuncuların ticket atma olasılığını düşürmüş olursun.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben 2 sene script ile oynadım hâlâ duruyor hesap. Script tespit edilince ban atar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Evade kapatıp kombo olaylarında da mesela Ezreal oynuyorsun. Arada bir Q'yu manuel atıp yakın atıp ıskalarsan falan karşıdaki insanın anlamasını zorlaştırır. Şahsen ARAM'da kullanmanı tavsiye ederim, curcunada falan keyif verir sana da. Ticket yemediğin sürece Riot uyuyor ban falan yiyeceğini sanmıyorum. Evadeyi aslında kapamana da gerek yok ara sıra aç kapa yaparsın. Sadece Lucian Q'su gibi script olmadan dodgelemesi imkansıza yakın olan skillerde kapalı tutsan da yine de anlaşılmıyor. Oyunlarda çok denk geliyorum adam mastera kadar evade falan her şey açık full+full oynayıp ban yemeden gelmiş. Yani bu ban olayları ticket rapor olaylarına bakıyor daha çok. Riot onun dışında sunucunun üzerindeki ateşte sucuk pişirip yiyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
çok teşekkürler bilgilendirdiğin için çok yardımcı oldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...