karamsar
Uzman Üye
belli başlı skilleri yesin mesela ama ne biliyim ultidir önemli bi skilldir falan yani öldürücü darbeden kaçınsın istiyorum bir de bi kaç script geldi karşıma adam sonuna kadar açmış evadeyi attığımız skillerin tam ortasında duruyo belli ediyor yani onun gibi olmak istemiyorum çoğu arkadaşta istemiyordur.Maalesef. Evadenin amacı döğmemek kısarsan bile belli ediyor bazen. Kapatıp oyna kendin dodgele.
suan oyunda ollmadığım icin hatırlamıyorum ama karsıdaki tüm karakterlerin dodge listesi varbelli başlı skilleri yesin mesela ama ne biliyim ultidir önemli bi skilldir falan yani öldürücü darbeden kaçınsın istiyorum bir de bi kaç script geldi karşıma adam sonuna kadar açmış evadeyi attığımız skillerin tam ortasında duruyo belli ediyor yani onun gibi olmak istemiyorum çoğu arkadaşta istemiyordur.
onu biliyorum hocam bundan anlayan bi arkadaş yazsın da ona göre ayar çekelimsuan oyunda ollmadığım icin hatırlamıyorum ama karsıdaki tüm karakterlerin dodge listesi var
örn: thresh q dodgeleme oranı diye ordan ayarlıcaksın ama dediğim gibi oyunda olmadığım icin tambi konum veremeyeceğim
https://memoryhackers.org/members/leftspace.8/onu biliyorum hocam bundan anlayan bi arkadaş yazsın da ona göre ayar çekelim
başka ne açıyım ve ne kapatıyım?Dodge Only Dangerous aç
Onu açtıktan sonra dodge ayarlarından herhangi bir şampiyonun q/w/e gibi skillerini hangisini dodgelemesin istiyorsan onu lowa çek. İnan neredeyse hiç dodgelemiyor bilebaşka ne açıyım ve ne kapatıyım?
dostum bir şey elleme dodge only dangerous açarsan sadece tehlikeli olanlara dodge atar titrememesi için scriptin gittiği yönün tersine tıklamazsan da titremez scriptle tek beyin olmaya çalış scnin hareketine engel olmabaşka ne açıyım ve ne kapatıyım?
dikkatli kullanımla hiç ban yemeyen kişiler tanıyorumNasıl olsa 5 ayda olsa 6 ayda olsa ban yiyeceksin o yüzden zevk almak için Ezevadeyi kullanmak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?