8 Ara 2022 #1 fdgod22 F Onaylı Üye Katılım 4 Eyl 2021 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 2 Yaş 29 4 HİZMET YILI Merhaba dostlar, LPReborn kurdum ilk defa. Ezreal oynadım, oto ulti ve evade hariç bir şey yapmadı. X-C-V tuşları çalışmıyordu, tik yoktu X-C-V'lerde ama basınca tik de gelmiyordu. Yardım edebilecek var mı acaba? Moderatörün son düzenlenenleri: 9 Ara 2022
Merhaba dostlar, LPReborn kurdum ilk defa. Ezreal oynadım, oto ulti ve evade hariç bir şey yapmadı. X-C-V tuşları çalışmıyordu, tik yoktu X-C-V'lerde ama basınca tik de gelmiyordu. Yardım edebilecek var mı acaba?
Çözüm iMamb4 8 Ara 2022 Shift menüde en altta bulunun Scloader kısmından seçim yaptın mı? OKTW yada IDK Ezreal seçmen lazım. Benim tercihim IDK.
Shift menüde en altta bulunun Scloader kısmından seçim yaptın mı? OKTW yada IDK Ezreal seçmen lazım. Benim tercihim IDK.
8 Ara 2022 #2 iMamb4 my faith is as much as god believes in m Ultra Üye Katılım 6 Mar 2018 Mesajlar 1,860 Çözümler 58 Tepki puanı 222 Ödüller 10 Yaş 30 Sosyal 8 HİZMET YILI Shift menüde en altta bulunun Scloader kısmından seçim yaptın mı? OKTW yada IDK Ezreal seçmen lazım. Benim tercihim IDK. Moderatörün son düzenlenenleri: 9 Ara 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Shift menüde en altta bulunun Scloader kısmından seçim yaptın mı? OKTW yada IDK Ezreal seçmen lazım. Benim tercihim IDK.