Çözüldü LPReborn Ezreal Q sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, lpreborn ile Ezreal oynuyorum Config ise "oktw" ama şöyle bir sorun var. Hiçbir şekilde Qnun Max rangeisnden Q atmıyor(rakibe).örneğin qnun Draw'ını açıp en uzak range geçip v basınca minyona atıyor. Ama rakibe hiçbir şekilde atmıyor illa W atıp Q deniyor ve qyu çok bekletiyor ben uzaktan uzaktan space bastığım gibi Q atıp dürtsün istiyorum ama atmıyor hiçbir şekilde Q hitchancesi Very high da. Bir çözüm var mı? Yoksa ayarı mı böyle.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Konuda yanlış anlatmışım galiba Vnin minyona attığını biliyorum ama demek istediğim şey şuydu. Q nun en uzak menziline geçip v basınca farma atabiliyor yani farma çalışıyor.Ama en uzak menzile geçip space basınca rakibe atmıyor yaklaşmayı bkeliyor çok onu demek istemiştim.
Tamam işte hitchance ayarını medium yap. Veryhigh yapman demek en iyi poziyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar. Sen o ayarı yapmanın sebebi büyük ihtimal menzile girdiği itibaren harras yapar iken hiç kaçırmasın direk skill tutursun düşüncesi ile ayarlamışsın ama o iş öyle değil.
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
siz spaceye basarsanız çar kombo yapar eğer sadece v tuşuna basarsanız farm yaparken rakibi q ile harasslar eğer spaceye bastığınızda w atmasını ıstemıyorsanız shift ezreal combo dan w seçeneğini kaldırabılırsınız fakat bu seferde fightlarda w atmaz ve buda büyük bir hasar düşüklüğüne yol açar rakibi dürtmek istiyorsanız dedıgım gıbı farm yaparken harasslamayı tercih edin bu size yeter de artar bile.

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Merhaba,lpreborn ile ezreal oynuyorum config ise "oktw" ama şöyle bir sorun var.Hiçbir şekilde q nun max rangeisnden q atmıyor(rakibe).Örneğin qnun drawını açıp en uzak range geçip v basınca minyona atıyor.Ama rakibe hiçbir şekilde atmıyor illa w atıp q deniyor ve qyu çok bekletiyor ben uzaktan uzaktan space bastığım gibi q atıp dürtsün istiyorum ama atmıyor hiçbir şekilde q hitchancesi very high da.bir çözüm var mı yoksa ayarı mı böyle
V'ye basarsan zaten önceliği farma verir. Eğer ki attığın zamanda kaçıyorsa pred ayarlarına girip %98'e çek biraz olsun düzelme gösterecektir. Tekrardan söylüyorum v ile farma öncelik verecektir farm ayarından Q'yu da kapatmayı deneyebilirsin.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
V ye basarsan tabi ki minyona atacak skili v tuşu minyon temizlemek için var haras yapmak istiyorsan c tuşuna basman lazım.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ne olarak ayarlamam gerekiyor
Post automatically merged:

denedim ama bu sefer yine aynı wsuz q atmıyor ve wyu uzaktan değil adamların dibine girip atıyor anca ölüyorum böyle de uzaktan hiç dürtmüyor çar
Ben tamamını okumamıştım xD hitchance ayarını medium veya low da tut

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Windsharptan biliyprum C basarsan hem minyona lasthiy yapacaktır hemde Q rangene giren rakibe Q atacaktır haras yapmış olacaksın LPRB de bir değişiklik var mı bilmiyprum tabi ama genel olarak aynısır diye düşünüyorum.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
V minyona Q atar onu ayalardan kapatabiliyorsun Script ise sadece heroya atar onuda Target ayarlarından ayarlaya bilrisin kime odaklanacağını belirtebiliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Konuda yanlış anlatmışım galiba Vnin minyona attığını biliyorum ama demek istediğim şey şuydu. Q nun en uzak menziline geçip v basınca farma atabiliyor yani farma çalışıyor.Ama en uzak menzile geçip space basınca rakibe atmıyor yaklaşmayı bkeliyor çok onu demek istemiştim.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tamam işte hitchance ayarını medium yap. Veryhigh yapman demek en iyi poziyonu bekler ve hiç kaçırmamak adına sana olabilecek en yakın hesap aralığını ayarlar. Sen o ayarı yapmanın sebebi büyük ihtimal menzile girdiği itibaren harras yapar iken hiç kaçırmasın direk skill tutursun düşüncesi ile ayarlamışsın ama o iş öyle değil.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Haa ben veryhigh olduğu zaman en uzaktan bile dener falan düşüncesiyle öyle yapmıştım hani ne kadar çok o kadar uzaktan gibisinden deneyeyim hemen teşekkürler.

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Merhaba, lpreborn ile Ezreal oynuyorum Config ise "oktw" ama şöyle bir sorun var. Hiçbir şekilde Qnun Max rangeisnden Q atmıyor(rakibe).örneğin qnun Draw'ını açıp en uzak range geçip v basınca minyona atıyor. Ama rakibe hiçbir şekilde atmıyor illa W atıp Q deniyor ve qyu çok bekletiyor ben uzaktan uzaktan space bastığım gibi Q atıp dürtsün istiyorum ama atmıyor hiçbir şekilde Q hitchancesi Very high da. Bir çözüm var mı? Yoksa ayarı mı böyle.
Ben çoğu zaman ezreal kullanıyorum ve ayarlarımı dene yanıl yöntemi ile yaptım. Farm Cleardan qyu kapatırsan q yu kullanacaktır ve arada c tuşu kullanırsan q ile dürtecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...