16 Haz 2022 #1 didihck Uzman Üye Katılım 18 Mar 2022 Mesajlar 167 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 27 4 HİZMET YILI farm hala çalışmıyor
Çözüm E E Emir Alas 16 Haz 2022 didihck' Alıntı: farm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Kanka bende çalışıyor x'e basıyorum last hit atıyor v basıyorum farm pushluyor last hit atıyor falan ara sıra kaçırıyor ama öyle yani
didihck' Alıntı: farm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Kanka bende çalışıyor x'e basıyorum last hit atıyor v basıyorum farm pushluyor last hit atıyor falan ara sıra kaçırıyor ama öyle yani
16 Haz 2022 #2 Emir Alas E Uzman Üye Katılım 26 Ara 2017 Mesajlar 151 Çözümler 1 Tepki puanı 6 Ödüller 6 Yaş 30 8 HİZMET YILI didihck' Alıntı: farm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Kanka bende çalışıyor x'e basıyorum last hit atıyor v basıyorum farm pushluyor last hit atıyor falan ara sıra kaçırıyor ama öyle yani Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
didihck' Alıntı: farm sorunu Genişletmek için tıklayın ... Kanka bende çalışıyor x'e basıyorum last hit atıyor v basıyorum farm pushluyor last hit atıyor falan ara sıra kaçırıyor ama öyle yani