LPReborn farma vurmuyor ise önerilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zoranlasilanbilge
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Bilgi için teşekkür ederim bunlar bence güzel bilgiler insanlar ne tür yazılım kullandığını bilir kendine göre ayarlarsa yükse oranda win alacaktır.

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben ping ayarı sayesinde çözmüştüm ama bu kadar detaylı ayarlar olduğunu bilmiyordum :)

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Direkt olarak config silinip yeni config eklenmesi daha sağlıklı olur. Bu tür şeylerle uğraşmaya gerek kalmaz

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
configi sil kendi ayarlarını kullan her ayarı karıştırınca sapıtıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle en basitinden v x c space gibi tuşların ne işe yaradığını bilmeniz gerekmekte. Onları anlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum. Şimdi farma vurmama sorununa gelelim. Bunun sebeplerinden biri SupMode'u açmanız olabilir ( açıksa farma vurmayacaktır o yüzden kapatınız ). Bir diğer sebebi ise ping olabilir ( kendi pinginize göre ayarlamayı unutmayın ve kendi pinginizi tamamen aynı girmesenizde olur, örneğin sabit 32ms alıyorsanız ping ayarlarından 35-36 gibi bir değer yapmanız bence daha iyi olacaktır yoksa farma erken vurma vb durumlar yaşanabiliyor. ). Onun dışında biri size skill attığında DodgeOnlyDangerous veyahut DodgeOnlyDangerous Key açık değilse her skille dodge attığından dolayı farm kaçırabilirsiniz aynı zamanda tf de dodgelemek istemediğiniz skilleri dodgeleyip kite hızınızı düşürebilir o yüzden evade ayarlarını maç içerisinde yapmayı unutmayınız. Eğer dosyalarınızda bi sorun var ise LPRB dosyasını silip tekrardan hile verilerini injectlemeniz daha iyi olacaktır.
peki karşımızdaki karakterin bize vurması için gerekli mesefeyi gösteren çember nasıl açılıyor biliyormusunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...