dostum sc normal olarak düşürüyor yapıcak birşey yok grafikleri düşür biraz çizgileri v.s kapat az da olsa düzelir iyi oyıunlar.Normalde paralı script kullanırdım fakat malum Türkiye şartlarından LPReborn'a geri döndüm ve döndüğümde fark ettiğim ilk şey aşırı fazla kasmasıydı Hele hele team fightlarda hiç çekilmez, oynanmaz hala geliyordu. Bu kadar FPS düşürmesinin nedeni nedir? Çözümü var mı ?
Çizgileri kapatman bir nebze yükseltir fakat büyük bir artış bekleme maalesef. FPS dropları herkeste yaşanıyor.Normalde paralı script kullanırdım fakat malum Türkiye şartlarından LPReborn'a geri döndüm ve döndüğümde fark ettiğim ilk şey aşırı fazla kasmasıydı Hele hele team fightlarda hiç çekilmez, oynanmaz hala geliyordu. Bu kadar FPS düşürmesinin nedeni nedir? Çözümü var mı ?
Peki bunun sebebi nedir veya niye optimize edilmiyordur, bir bilgin var mı? Windsharp'ta bile bu kadar kasmıyordu.Çizgileri kapatman bir nebze yükseltir fakat büyük bir artış bekleme maalesef. FPS dropları herkeste yaşanıyor.
Sebebini bilmiyorum benimde ilk başlarda çok fps drobum oluyordu Fakat ekrandaki gereksiz herşeyi kapattım ve kendime göre ayarlamalar yaptım şuan bu sorun yok rahatça oynayabilirim ama bazen fightlar da 2 FPS giriyorum oyun tamamiyle donup tekrar gelebiliyor.Peki bunun sebebi nedir veya niye optimize edilmiyordur bir bilgin varmı . Windsharp'da bile bu kadar kasmıyordu
o halde leagueclientten oyunu ingilizce yaparsam yükselecek mi yani?F7 ile ekrandaki herşeyi kapatabilirsin ancak öyle artar fps diğer türlü sc nin dili ve oyunun dili farklı olduğu için çakışıyorlar ve düşüyor fps
çözümü yok ayarları düsürmek ve clienten güç tasarufu acmakNormalde paralı script kullanırdım fakat malum türkiye şartlarından LPReborn'a geri döndüm . Ve döndüğümde fark ettiğim ilk şey aşırı fazla kasmasıydı . Hele hele teamfightlarda hiç çekilmez oynanmaz hala geliyordu . Bu kadar fps düşürmesinin nedeni nedir . Çözümü varmı ?
o halde leagueclientten oyunu ingilizce yaparsam yükselecek mi yani?
dostum sc normal olarak düşürüyor yapıcak birşey yok grafikleri düşür biraz çizgileri v.s kapat az da olsa düzelir iyi oyıunlar.Normalde paralı script kullanırdım fakat malum Türkiye şartlarından LPReborn'a geri döndüm ve döndüğümde fark ettiğim ilk şey aşırı fazla kasmasıydı Hele hele team fightlarda hiç çekilmez, oynanmaz hala geliyordu. Bu kadar FPS düşürmesinin nedeni nedir? Çözümü var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?