hocam başka bir konuda gözüme çarptı %temp% i aratıp dosyaları silerseniz az da olsa çözülmüş olacaktırBen daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
Anlamadım sorun şu eskiden valorantda 100-200 lolde 150-200 alırken artık o kadar kötüki pc valorantda 30fps alıyorum bu sorun sizce nedir?
Ve scripti nasıl düzeltirim.
ayrıca hileden skin changer ı tamamen kapatmanı öneririmBen daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
Anlamadım sorun şu eskiden valorantda 100-200 lolde 150-200 alırken artık o kadar kötüki pc valorantda 30fps alıyorum bu sorun sizce nedir?
f7 ye basıp oynıyabilirsin ama lodle scriptler zaten fazla fps düşürüyorBen daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
Ben daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
f7ye basıp oynayabilirsinBen daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
hocam shift oynadıgın karakterin isminin üstüne tıkla en altta drawlar var onları kapa pencereli modda oynaBen daha önceki scriptlerde bu kadar sorun yaşamadım ama bu script ayrı bişi 20den fazla fps almıyorum normal fpsim 120-140 felandı bu kadar düşmesi imkansız
düşürüyor evet ama aynı sorun bendede var 150den 50-60 arası oynuyorum f7 hikaye fark bile etmiyo sanki fps 60 a sabitlenmiş gibi oynanıyor.f7 ye basıp oynıyabilirsin ama lodle scriptler zaten fazla fps düşürüyor
fark etmiyor aynı sorun bendede var fps aynı derecelerde geziniyoroyun grafikelrini düşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?