14 Kas 2022 #1 antaressx Onaylı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar. Gankalerter ayarını biliyorsunuzdur, onun çizgisinin uzunluğunu ayarlayabilme şansımız var mı ve sadece kendi takımımdaki jung için bir çizgi veya başka bir şey için ayar var mı? Moderatörün son düzenlenenleri: 14 Kas 2022
Merhaba arkadaşlar. Gankalerter ayarını biliyorsunuzdur, onun çizgisinin uzunluğunu ayarlayabilme şansımız var mı ve sadece kendi takımımdaki jung için bir çizgi veya başka bir şey için ayar var mı?
14 Kas 2022 #2 LeftShit L 𐱅 𐰇 𐰼 𐰰 Ultra Üye Katılım 15 Ara 2019 Mesajlar 1,531 Çözümler 8 Tepki puanı 161 Ödüller 8 6 HİZMET YILI biraz baktım fakat öyle bi ayar göremedim. Çalılığın oraya gelince gözükmeye başlıyor fakat geri kaçasıya kadar adam atak yapıyor. Oyla 0 Olumsuz oyla
biraz baktım fakat öyle bi ayar göremedim. Çalılığın oraya gelince gözükmeye başlıyor fakat geri kaçasıya kadar adam atak yapıyor.
15 Kas 2022 #3 Bescaes B Seçkin Üye Katılım 14 Kas 2022 Mesajlar 345 Çözümler 2 Tepki puanı 31 Ödüller 2 3 HİZMET YILI öyle bir ayar yok diye biliyorum ama olabilir Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Kas 2022 Konuyu başlatan #4 antaressx Onaylı Üye Katılım 10 May 2020 Mesajlar 77 Tepki puanı 1 Ödüller 5 Yaş 26 6 HİZMET YILI LeftShit' Alıntı: biraz baktım fakat öyle bi ayar göremedim. Çalılığın oraya gelince gözükmeye başlıyor fakat geri kaçasıya kadar adam atak yapıyor. Genişletmek için tıklayın ... tamam teşekkür ederim Oyla 0 Olumsuz oyla
LeftShit' Alıntı: biraz baktım fakat öyle bi ayar göremedim. Çalılığın oraya gelince gözükmeye başlıyor fakat geri kaçasıya kadar adam atak yapıyor. Genişletmek için tıklayın ... tamam teşekkür ederim