12 Eyl 2022 #1 aztekbaba A Onaylı Üye Katılım 10 Nis 2020 Mesajlar 99 Çözümler 1 Tepki puanı 8 Ödüller 3 Yaş 36 6 HİZMET YILI LPReborn açıp oyuna girdikten sonra dıt sesi geliyor. O sesi kapatmak için bi ayar var mı? bilenler yardımcı olursa sevinirim. PC'nin sesini kapat öyle gir diyenler varsa boşa söylemesin, komple onun sesini iptal edebilmeyi soruyorum.
LPReborn açıp oyuna girdikten sonra dıt sesi geliyor. O sesi kapatmak için bi ayar var mı? bilenler yardımcı olursa sevinirim. PC'nin sesini kapat öyle gir diyenler varsa boşa söylemesin, komple onun sesini iptal edebilmeyi soruyorum.
12 Eyl 2022 #2 Frone F Seçkin Üye Katılım 6 Eyl 2017 Mesajlar 309 Çözümler 2 Tepki puanı 27 Ödüller 8 Yaş 37 8 HİZMET YILI onun ayarı yok sanırsam ama sistem seslerinden xfpr den sonra açılan kısmın senini ayarlayabilirsin bir dene
onun ayarı yok sanırsam ama sistem seslerinden xfpr den sonra açılan kısmın senini ayarlayabilirsin bir dene
12 Eyl 2022 #3 benafela B Onaylı Üye Katılım 11 Şub 2018 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Ödüller 9 Yaş 27 8 HİZMET YILI ses karıştırıcısından başka şansın yok sanırsam normal ayar eklenmemiş
12 Eyl 2022 #4 Abraham23 Onaylı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 82 Tepki puanı 7 Ödüller 6 7 HİZMET YILI Ben ses karıştırıcısından yaptım, rardan çıkarıp sabit bir yerde tutarsan xproject'i kaydoluyor. Bir daha bir daha yapmana gerek kalmıyor
Ben ses karıştırıcısından yaptım, rardan çıkarıp sabit bir yerde tutarsan xproject'i kaydoluyor. Bir daha bir daha yapmana gerek kalmıyor
12 Eyl 2022 #5 ClynX Onaylı Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 149 Çözümler 1 Tepki puanı 13 Ödüller 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI mertcan7889' Alıntı: bende o ses gelince oyun kapanıyor çok saçma bilen varmı neden Genişletmek için tıklayın ... scripti injectlerken oyuna tıklama sadece site'de kalsın bip sesinden sonra oyuna tıkla
mertcan7889' Alıntı: bende o ses gelince oyun kapanıyor çok saçma bilen varmı neden Genişletmek için tıklayın ... scripti injectlerken oyuna tıklama sadece site'de kalsın bip sesinden sonra oyuna tıkla
12 Eyl 2022 #6 arddabeyy A Onaylı Üye Katılım 19 May 2020 Mesajlar 52 Çözümler 1 Tepki puanı 0 Ödüller 4 Yaş 26 6 HİZMET YILI ClynX' Alıntı: scripti injectlerken oyuna tıklama sadece site'de kalsın bip sesinden sonra oyuna tıkla Genişletmek için tıklayın ... yine ses geliyor bence evdekileri rahatsız etmemek için yapıor
ClynX' Alıntı: scripti injectlerken oyuna tıklama sadece site'de kalsın bip sesinden sonra oyuna tıkla Genişletmek için tıklayın ... yine ses geliyor bence evdekileri rahatsız etmemek için yapıor
12 Eyl 2022 #7 abuzidtin A Onaylı Üye Katılım 11 Kas 2016 Mesajlar 112 Tepki puanı 12 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Aga benim bilgisayarın birinde o ses hiç gelmiyor diğerinde geliyor neden anlamadım bilen varsa alıntılayın ben de bilgileneyim.
Aga benim bilgisayarın birinde o ses hiç gelmiyor diğerinde geliyor neden anlamadım bilen varsa alıntılayın ben de bilgileneyim.
12 Eyl 2022 #8 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI Dıt sesini kapatamazsınız. Locked.