gankplank leblanck gwen bu üçünde rastladım space bastığımda düz vuruş atıyor sadece nedeni nedir dostlar yardım eder misiniz? challenger config kullanıyorum
gankplank leblanck gwen bu üçünde rastladım space bastığımda düz vuruş atıyor sadece nedeni nedir dostlar yardım eder misiniz? challenger config kullanıyorum
bazı karakterlerin configleri olmuyor genelde yeni çıkan karakterlerin ama bazı karakterlere özel ayarlar paylaşıyorlar forumda zerinin var mesela bi ayarı forumda bi araştır belki o şampiyonlarında bulursun özel ayarlarını
destekllemiyor diyenler var ama leblanc destekliyor, lpreborn injectlerseniz bozulabiliyor lb scsi ama entropy injectlerseniz gayet iyi oynar, her oyunu açtıgınızda urfspammer otomatik açık geliyosa lpreborn tikli kalmıştır onu kaldırın tekrar açın scyi entropy injleyin