kog mawSoloq oynarken hangi adcarryleri oynayarak 1v9 atabilirim supportuma bağlı olmadan rankım düşük olduğu için supporta bağlı oynamak istemiyorum
draven vayne kogmawSoloq oynarken hangi adcarryleri oynayarak 1v9 atabilirim supportuma bağlı olmadan rankım düşük olduğu için supporta bağlı oynamak istemiyorum
kanka sana şöyle hilesiz oynuyorsan kendine lulu oynayan otp bul her el banlanmadığı sürece jinx kogmaw vayne al clicklerin iyiyse ve luluda iyi oynarsa her el winSoloq oynarken hangi adcarryleri oynayarak 1v9 atabilirim supportuma bağlı olmadan rankım düşük olduğu için supporta bağlı oynamak istemiyorum
hocam sende hile yok niye yorum kasmak için yazıyorsunkanka sana şöyle hilesiz oynuyorsan kendine lulu oynayan otp bul her el banlanmadığı sürece jinx kogmaw vayne al clicklerin iyiyse ve luluda iyi oynarsa her el win
kognaw ama ban yeme riskin yüksekSoloq oynarken hangi adcarryleri oynayarak 1v9 atabilirim supportuma bağlı olmadan rankım düşük olduğu için supporta bağlı oynamak istemiyorum
samiraylala çok iyi olmaz bence ama kog vayne kalista dra vs gbi herolar oynaSoloq oynarken hangi adcarryleri oynayarak 1v9 atabilirim supportuma bağlı olmadan rankım düşük olduğu için supporta bağlı oynamak istemiyorum
kanka en iyisi kog ya benceben vayne ile atıyorum başta safe kalıp farm kasıyom sonrası allah kerim
adam 1v9 atabilcek yöntem söylüyor sende 50 yorum kasmasan sende kullanamazdın aynısını sana dese hoş olurmuhocam sende hile yok niye yorum kasmak için yazıyorsun