Onaylı Üye
Kafasına göre galiba bende ayarını bulamadım.Ekranda isim olarak görünüyor.Eğer hareket ediyorsa gerçek etmiyorsa b atmış eski konumu olarak kalıyor.Eveleyn göstermiyor.Twich te aynı şekil.Görünmez özelliği olan heroları göstermiyor.Arkadaşlar selam. Karşı takıma evelyn veya sion geldiği zaman haritada görüş olmayan yerde bile olsalar script açık olduğunda bu şampiyonların nerede olduğunu takip edebiliyorduk. Fakat son karşılaşmamda karşıma eveleyn geldi ve yerini göstermedi. Bu takip olayıyla ilgili bir ayar vs mı var acaba bilen varsa yazabilir mi?
Hocam evelyni gösteriyor. Defalarca karşıma geldi her seferinde gösterdiği için pozisyon aldım. Shako'yu göstermediğini biliyorum ama evelyn den eminim. Dün oynadığım oyunda gösteriyordu 1 saat önce oynadığım oyunda göstermedi.Kafasına göre galiba bende ayarını bulamadım.Ekranda isim olarak görünüyor.Eğer hareket ediyorsa gerçek etmiyorsa b atmış eski konumu olarak kalıyor.Eveleyn göstermiyor.Twich te aynı şekil.Görünmez özelliği olan heroları göstermiyor.
bro az önce oyunda eveleynle jax vardı jax ı gösterdi ama eveleyni göstermedi hangi ayar gösteriyor tam olarak biliyormusunHocam evelyni gösteriyor. Defalarca karşıma geldi her seferinde gösterdiği için pozisyon aldım. Shako'yu göstermediğini biliyorum ama evelyn den eminim. Dün oynadığım oyunda gösteriyordu 1 saat önce oynadığım oyunda göstermedi.
hocam farkındaysanız master yi nin görünmez olma olayı yok :d oyunu bildiğinizden eminmisiniz??Öncelikle böyle yalan söyleme vs olmuyor. Üslubunuza dikkat edin. Yalan söylüyor olsam bu konu hakkında konu açar mıyım?
Eğer evelyn karşıma gelirse ve çalırşırsa videosunu koycam. Ama masteryi de gözüküyor. Buyrun katını.
İyice bakın ekranın sol altında masteryi nin son bulunduğu konumdan sonra kaybolduğu süre yazarken sağ üstte hiç görüş olmamasına rağmen o anki konumu yazıyor. En sonda da görüş olunca masteryi o konumda....
Demek ki neymiş? Yalan değilmiş.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?