Onaylı Üye
denedim hocam olmuyorAynı sorunu bende yaşıyordum. internetten defenderi kapatan bir tool indirdim sonrasında sorun geçti(kendim defenderi kapattığımda çalışmıyordu)
evet eski dx9 modu hiçbir yazı gelmiyor oyunaEski dx9 modunda mı çalıştırıyorsun ve hileyi inject ettiğinde memoryhacker yazısı geliyor mu üstte?
Defender ve antivirüs programlarını tamamen kapat. Defenderı tamamen kapatmak için internette defender tool arayabilirsin. Oyunu pencereli modda aç. Oyuna giriş yaparken yükleme ekranında hileyi inject etmeyi dene. Kullandığın tarayıcının adblockerını kapatmayı unutma. Eğer bunların hiçbiri işe yaramıyor ise modlarla iletişime geçebilirsin dostum yardımcı olucaklardır.evet eski dx9 modu hiçbir yazı gelmiyor oyuna
denedim olmuoyDefender ve antivirüs programlarını tamamen kapat. Defenderı tamamen kapatmak için internette defender tool arayabilirsin. Oyunu pencereli modda aç. Oyuna giriş yaparken yükleme ekranında hileyi inject etmeyi dene. Kullandığın tarayıcının adblockerını kapatmayı unutma. Eğer bunların hiçbiri işe yaramıyor ise modlarla iletişime geçebilirsin dostum yardımcı olucaklardır.
videoda extra bir şeyler indiriyor bende sadece successfully injected yazısında kalıyor o yüzden olmuyor sanırımBazı windows sürümleri hilelerde sorun veriyor sanırım. Ondan kaynaklı da olabilir fakat windsharpı çalıştırıp bunda sorun vermesi şaşırtıcı
Yani şuan açıp bakamıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam bende de böyle şeyler yazıyordu yavideoda extra bir şeyler indiriyor bende sadece successfully injected yazısında kalıyor o yüzden olmuyor sanırım
aynı hata bende de var hocamAynı sorunu bende yaşıyordum. internetten defenderi kapatan bir tool indirdim sonrasında sorun geçti(kendim defenderi kapattığımda çalışmıyordu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?