karamsar
Uzman Üye
varsa öyle arkadaş yorumlara yazsın sabitleyelim ya da ekleyim konuya.Güzel paylaşım buradan bakarak oynayacağımız heroların configlerini seçebiliriz , Aslında bu konu hakkında tecrubeli birinin detaylı anlatımıda güzel olur eline sağlık
Ezreal hakkında şunu söyleyebilirim. OKTW daha çok agresif komboları içeriyor IDK ise biraz daha defansiz kaçmaya yönelik "E" leri atıyor tam terside olabilir karıştırmış olabilirimLpReborn hero addonsları
Şuanlık aklıma gelen herolar bunlar ve aralarında kaldığım addonslarıda ayırdım anketten oylayarak kafası karışan arkadaşlara destek olmuş oluruz. Aklınıza gelen herolar varsa yorumlara yazın addonslarıyla beraber onlarıda ekleyim ankete.
rage ojinxteki migthyx bi ara kendi kendine ulti atmıstı bir baktım karsı basedeki setti öldürmüs
dediğim gibi bazılarını unutmuş olabilirim önerebilirsin hangilerini eklememibazı şeyleri eklememişsin ama benim fav irellia lpreborn
graves defould unutulmusdediğim gibi bazılarını unutmuş olabilirim önerebilirsin hangilerini eklememi
rengarda vardediğim gibi bazılarını unutmuş olabilirim önerebilirsin hangilerini eklememi
Onunla alakası yok baseUlti atıyor onu xdjinxteki migthyx bi ara kendi kendine ulti atmıstı bir baktım karsı basedeki setti öldürmüs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?