Onaylı Üye
riot tarafında bir şey değişmiyor ama west te daha çok kişi report ettiği için daha erken ban yiyebilirsin tr de raporlamıyoruz malesef oyuncularımız bilgisizanlatıyormuyum güzel bilmiyorum ama lolde lpreborn script kullanırken tr sunucusu ve euw west sunucusu ban oranları nasıl denir bilmiyorum banlanma şansı kaç günde ban felan değişiyor mu sunucudan sunucu ya tr ve euw için soruyorum tr den illallah etmiş bir insanım solo kasıyorum euw geçicem ban durumu ne acaba
tr de daha hiç yemedim ama euwda yiyorsunanlatıyormuyum güzel bilmiyorum ama lolde lpreborn script kullanırken tr sunucusu ve euw west sunucusu ban oranları nasıl denir bilmiyorum banlanma şansı kaç günde ban felan değişiyor mu sunucudan sunucu ya tr ve euw için soruyorum tr den illallah etmiş bir insanım solo kasıyorum euw geçicem ban durumu ne acaba
anladım teşekkür ederim konuya yardım ettiğin için iyi günlerhayır değişmiyor hayır oynayış şekline göre de değişmiyor hile detectlendiği gibi anında banı yersin detectlenmezse yemezsin
edit : reportlanırsan da yemezsin hiç bir işe yaramıyor reportlar
reis evade açıkmı oynuyosunkanka euw da oynuyorum 1 haftadır daha bir durum yok normal ligim dia 2 şuan master ım bir problemim yok ban da yemedim henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?