Öncelik verdiğim konu announcements zaten eğer küçük bir değişiklik olsa bile bizim bunu bilmemiz için söylüyorum.Yöneticilerin geliştirmek üzerine zaman bulamadıklarını düşünüyorum, zamanları olsa çok rahatlıkla yeni özellikler ekleyebilirlerdi, neden böyle söylüyorum çünkü pandemi döneminde WindSharp istikrarlı bir şekilde geliştirilmeye başlandı ta ki detected olana kadar. 13 Mart da gelen LpReborn güncellemesi ile script undetected oldu, zor olan başarıldı, geriye ise geliştirilmesi kaldı o da en kolay kısmı lakin zaman istiyor.
Bende diyorum ki zaman bulamadıklarından dolayı şuan için geliştirilme yapılmıyor, yapılsaydı geçmişte olduğu gibi https://memoryhackers.org/forums/windsharp-changelogs.736/ LpReborn için de ayrı bir kategori açılırdı. Yapılan güncellemeler sadece hileyi yeni patche entegre etmek ve mevcut özelliklerini korumak.Öncelik verdiğim konu announcements zaten eğer küçük bir değişiklik olsa bile bizim bunu bilmemiz için söylüyorum.
daha deneme fırsatım olmadı olunca kesinlikle deneyimlerimi paylaşırım, ban yiyen var mı scripttenEğer bu scripte güncelleme geliyorsa (ki geliyor mu hiç bir fikrim yok) konunun altına announcements altında ya da ne yazılacaksa artık nelerin yenilendiği ya da eklendiğini görsek çok daha iyi olacağını düşünüyorum. Bazı herolarda (desteklendiği söylenilen) "Urfspammer" adı altında çalışan bir script var yani hero için bir şey yazılmamış ya da eklenilmemiş. Spammer'ın yaptığı tek şey adı üstünde skill spamlamak bunların düzeleceğini düşünerek yazıyorum. En baştaki konuma gelirsek bu gerçekten gerekli bir şey çünkü sadece lol güncellemesine entegre alıyormuş hissiyatına kapılmıyor değilim. Bu konuda daha şeffaf olursanız çok sevinirim. #latucas
Edit: Sizin de eklemek istediğiniz bir şey varsa yorumlarda belirtin.
bende merak ettim ama bazıları ta mastera kadar çıkmışlar legit oynarsan yemiyorsun galibadaha deneme fırsatım olmadı olunca kesinlikle deneyimlerimi paylaşırım, ban yiyen var mı scriptten
forumlardaki adminler yazmıştır belki konuyaSayın MemoryHackers hepimiz aynı fikirdeyiz sanırım. sizde anlayışla yaklaşırsanız çok seviniriz emekleriniz için teşekkürler <3 :d
not: ve hangi heroların sc desteklediğini göremiyor muyuz ? bir ara görünüyordu kayboldu.. .d (daha doğrusu ben bulamadım yardımcı olur musunuz arkadaşlar bir link i çok görmeyin)
kanka baktım forumlara ama göremedim hile sekmesinde de göremedim. :d ben körüm varsa yardımcı olacak minnetle kabul ederimforumlardaki adminler yazmıştır belki konuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?