Dostum hangi herolar oynuyorsun sup olarak script ileYeni başladım sc kullanmaya asıl hesabımda oynamıyorum ama elmas'a yeni çıktım yedek hesapda sadece sup karateri oynuyorum genelde hem belli olmuyor hem taşıttırıyor.
Şöyle sup'lar bize denk gelmiyor gibi övgüler alıyorum bol bol rakiplerden![]()
Tamamen katılıyorum.Config ile alakalı bir durum değil zaten ya oyun bilgisini ve oyun takibi yapıp oyunu winlersiniz sc ile her şey space basıp oynamaktan ibaret değil ne yazık ki![]()
iyi kasıyonuz ben bu kadar oynayamıyorumEkli dosyayı görüntüle 76017Ekli dosyayı görüntüle 76018Ekli dosyayı görüntüle 76016
Herkese merhaba , biraz kendi mekaniklerim birazda LPReborn kullanarak TR'de challenger yapmış bulunmaktayım. Hileyi kodlayan herkese teşekkürlerimi iletiyorum.
Kısaca bana soracağınız soruları cevaplamak isterim ; Config verir misin tarza sorular geliyor , kendinize göre ayarlayın bazılarının configini denedim o kadar rahat edemedim kendi ayarlarım sadece
Oynadığım herolar : Twitch , kogmaw , lucian , caitlynn , akshan ,jinx , xerath , viktor , rengar (bunu kendi elimle oynadım).
Sadece script ile lig kasamazsınız bu arada biraz da oyun bilgisi gerekiyor onun için.
Bundan yaklaşık 2 ay önce bir tane daha konu açmıştım böyle master oldum diye ona da bakabilirsiniz profilimden iyi forumlar![]()