Merhabalar, LPReborn'u ne zaman yeni bir oyunda başlatsam oyunum çöküyor ve tekrar bağlanmam gerekiyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Bilen var ise yardımcı olur musunuz?
Moderatörün son düzenlenenleri:
Karaktere göre değişiyor, challenger config paylaşımında hangi karaktere hangi pretiction'u kullanmanız gerektiği yazıyor.peki birden fazla prediction var hangisini tercih etmeliyiz.
zaten öyle yapıyorum hala aynı şey oluyorDostum oyun a girdiginizde scripti açın client de degil böylelikle geçiçektir
Hyper V kapat. Adam not düşmüştü zaten konuya.bendede mavi ekran everiyor forumdaki bütün hilelerde pcyle alakalı olabilir
Dx 9 modu ve çervesizde olduğundan emin ol.Merhabalar, Lprebornu ne zaman yeni bir oyunda başlatsam oyunum çöküyor ve tekrar bağlanmam gerekiyor. Bunun herhangi bir çözümü var mı ? Bilen var ise yardımcı olur musunuz ?
kanka dx9 modunu aç virüs u kapat eğer bunlarda böyleyse önerim hilenin tüm klasörlerini sil tekrardan kurzaten öyle yapıyorum hala aynı şey oluyor
neyi kapatınca oluyor anlamadımkapatınca oluyor beyler haberiniz olsun
çercevesizde mi kullanıyorsunuzzaten öyle yapıyorum hala aynı şey oluyor
evet çerçevesiz, dx9 da açık. Yazılan her şeyi doğru yapıyorum. Discord üzerinden yardımcı olacabilecek var mı ?çercevesizde mi kullanıyorsunuz
Bendede bende denedim onuzaten öyle yapıyorum hala aynı şey oluyor
aynı sorun bende de var da oyuna girip doğduktan sonra mı açın diyorsun hileyi?LPRebornun zaten injecti cok hızlı windsharp gibi değil oyunu borderless'a aldığınızdan emin olun karakterler spawnlandığında scripti açın.
Evet paylaşan yetkilide böyle yapılmasını yazmış konuya.aynı sorun bende de var da oyuna girip doğduktan sonra mı açın diyorsun hileyi?