Çözüldü LPReborn inject ederken çökme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba ben LP REBORNU oyuna injecte ederken yani hileyi çalıştırırken oyunum bip sesinden sonra çöküyor kapanıyor ve kısa süreli bilgisayarım donuyor hiç bir şey yapamıyorum ve genelde 3 4 kere ard arda oluyor oynuyamıyorum bile ve çok geriye düşüyorum oyunda sorunun çözümünü bilen varmıdır. Teşekkürler.

Çözüm
kankacım inject yapılacağı zaman oyun penceresinin açık olmaması lazım ben kendimde yaşadım bu problem bip sesi geldikten 3-4 saniye sonra aç oyun penceresini böyle bir sorunla karşılaşmazsın
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kankacım inject yapılacağı zaman oyun penceresinin açık olmaması lazım ben kendimde yaşadım bu problem bip sesi geldikten 3-4 saniye sonra aç oyun penceresini böyle bir sorunla karşılaşmazsın

Çözüm
my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hileyi oyun bulmadan injectleyip şampiyon seçiminden sonra klavye veya mouse de hiç biryere basmamaya gayret goster %lik olarak yüklendiginde oyun başlasa bile base de sabırla bekle yüklendikten sonra 2sn lık donma sonrası hile normal olarak calısıyor en azından ben çökme sorununu boyle çözüyorum denemende fayda var

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Teşekkür ederim denedim ve şuanlık bir sorun yok
Post automatically merged:

Bu Öneriyi de dikkate aldım ve sorunsuz şuan teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...