5 May 2022 #1 burakoc B Üye Katılım 5 May 2022 Mesajlar 49 Tepki puanı 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI LPrebornda ip ban yok değilmi veya hwid kullandığın hesaba atıyor sadece değilmi beyler yoksa yanlışmı biliyorum
LPrebornda ip ban yok değilmi veya hwid kullandığın hesaba atıyor sadece değilmi beyler yoksa yanlışmı biliyorum
5 May 2022 #2 CatsAndDogs12 C Lefter Süper Üye Katılım 21 Mar 2022 Mesajlar 999 Çözümler 83 Tepki puanı 167 Ödüller 2 Yaş 30 4 HİZMET YILI burakoc' Alıntı: LPrebornda ip ban yok değilmi veya hwid kullandığın hesaba atıyor sadece değilmi beyler yoksa yanlışmı biliyorum Genişletmek için tıklayın ... Evet Lol'de ip ban veya hwid ban yok, sadece kullandığın hesap ban yer.
burakoc' Alıntı: LPrebornda ip ban yok değilmi veya hwid kullandığın hesaba atıyor sadece değilmi beyler yoksa yanlışmı biliyorum Genişletmek için tıklayın ... Evet Lol'de ip ban veya hwid ban yok, sadece kullandığın hesap ban yer.
5 May 2022 #3 Thorma T Onaylı Üye Katılım 30 Nis 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Yaş 25 4 HİZMET YILI Rahat olabilirsin ip ban falan yok ama ana hesabınla girmeni önermem çünkü her hilede ban riski vardır
Rahat olabilirsin ip ban falan yok ama ana hesabınla girmeni önermem çünkü her hilede ban riski vardır
5 May 2022 #4 zSqueeZYs Exploiter Uzman Üye Katılım 5 Mar 2022 Mesajlar 177 Tepki puanı 41 Ödüller 3 Yaş 25 Sosyal 4 HİZMET YILI Sadece kullandığın hesap ban yer vanguard açık hile açıp önlem almadan valoya girersen hwid yersin valodan
Sadece kullandığın hesap ban yer vanguard açık hile açıp önlem almadan valoya girersen hwid yersin valodan
5 May 2022 Konuyu başlatan #5 burakoc B Üye Katılım 5 May 2022 Mesajlar 49 Tepki puanı 4 Yaş 25 4 HİZMET YILI zSqueeZYs' Alıntı: Sadece kullandığın hesap ban yer vanguard açık hile açıp önlem almadan valoya girersen hwid yersin valodan Genişletmek için tıklayın ... Girmeden önce vanguardı kapatayımmı veya direk valorantı silsem yeterli olurmu ?
zSqueeZYs' Alıntı: Sadece kullandığın hesap ban yer vanguard açık hile açıp önlem almadan valoya girersen hwid yersin valodan Genişletmek için tıklayın ... Girmeden önce vanguardı kapatayımmı veya direk valorantı silsem yeterli olurmu ?
5 May 2022 #6 zSqueeZYs Exploiter Uzman Üye Katılım 5 Mar 2022 Mesajlar 177 Tepki puanı 41 Ödüller 3 Yaş 25 Sosyal 4 HİZMET YILI burakoc' Alıntı: Girmeden önce vanguardı kapatayımmı veya direk valorantı silsem yeterli olurmu ? Genişletmek için tıklayın ... oynamıyorsan sil de vanguardı kapat hiçbir şeyi açmadan istersen discordumu ekle birlikte oynarız hem anlatırım bildiklerimi Pucci ₪#4813
burakoc' Alıntı: Girmeden önce vanguardı kapatayımmı veya direk valorantı silsem yeterli olurmu ? Genişletmek için tıklayın ... oynamıyorsan sil de vanguardı kapat hiçbir şeyi açmadan istersen discordumu ekle birlikte oynarız hem anlatırım bildiklerimi Pucci ₪#4813
5 May 2022 #7 eray555 E Onaylı Üye Katılım 23 Nis 2021 Mesajlar 57 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI kanka sc ile oynadığın hesap ban yer tek
5 May 2022 #8 kimonoslayer K Onaylı Üye Katılım 20 Şub 2021 Mesajlar 141 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Ödüller 3 5 HİZMET YILI https://memoryhackers.org/konular/lolde-ve-valoda-yenilen-banlar.232632/ bu konuda her şeyi açıkladım.
https://memoryhackers.org/konular/lolde-ve-valoda-yenilen-banlar.232632/ bu konuda her şeyi açıkladım.
5 May 2022 Yasaklandı #9 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI LPReborn sadece hesap banı atmaktadır lakin eğer üst üste ban yerseniz flaglanırsınız ve bunun sonucunda girdiğiniz bütün hesaplar ban yer. Bu durumda kurtulmak kolaydır sadece temiz format atmanız yeterlidir.
LPReborn sadece hesap banı atmaktadır lakin eğer üst üste ban yerseniz flaglanırsınız ve bunun sonucunda girdiğiniz bütün hesaplar ban yer. Bu durumda kurtulmak kolaydır sadece temiz format atmanız yeterlidir.