LPReborn AIO+chall config kullanıyorum usta.Gene de sanki potansiyeline ulaşamıyor gibi şampiyon.Bu sorunu hangisinde yaşıyorsun? LPReborn AIO mu yoksa Entropy AIO'da mı? Entropy ise bununla oynamanı önermiyorum. Aynısını bende yaşadım. LPReborn AIO çok daha iyi oynuyor. Combo, V, C tuşlarını savaş anında doğru kombine edersen çok iyi bir Irelia oyunu ortaya koyuyor.
Öyle bi durumda geri çekil. Skil dönmesini bekleDostlarım merhaba, daha önce bu durumla alakalı açılmış konuları inceledim. Pek bir şey bulamadım. Soruna gelirsek Irelia ile comboya başladığımızda E skilini kaçırdıktan sonra sapıtıyor. Adama hiç vurmuyor, etrafında dönüp dolaşıyor. İstediğim verimi bir türlü alamadım. Irelia kullanıp memnun kalan dostlar ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
dostum ayarlarını benimle paylaşabilir misin?bende düzgün çalışıyor sanırım ayarlarına bi göz atmalısın
Dostum sorunu çözmeye çalışıyoruz yazdığın şeye bak xDknk iralya çalışmıyosa başka kullan knk
kannka espiri olsun diye demiştim yankaşıldıysam soryyDostum sorunu çözmeye çalışıyoruz yazdığın şeye bak xD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?