Onaylı Üye
Config kullanmıyorum kendime göre birşeyler hazırladım büyük ihtimal dediğin gibi hileden kaynaklı teşekkür ederimMuhtemelen buga girmiştir 2 ihtimal var ya configden ya da hilenin kendisiniden kaynaklı confiği değiştirip dene olmazsa zaten hilenin kendisinden kaynaklıdır yapacak bir şey yok
Config kullanmıyorum kendime göre birşeyler hazırladım büyük ihtimal dediğin gibi hileden kaynaklı teşekkür ederimMuhtemelen buga girmiştir 2 ihtimal var ya configden ya da hilenin kendisiniden kaynaklı confiği değiştirip dene olmazsa zaten hilenin kendisinden kaynaklıdır yapacak bir şey yok
Rica ederim ama sitede challenger config var istersen bir onu dene belki düzelir irelia ile %100 uyumlu olduğu yazılmış denemekten zarar gelmezConfig kullanmıyorum kendime göre birşeyler hazırladım büyük ihtimal dediğin gibi hileden kaynaklı teşekkür ederim
Eğer confiği denersen sonucunu buraya yazar mısınConfig kullanmıyorum kendime göre birşeyler hazırladım büyük ihtimal dediğin gibi hileden kaynaklı teşekkür ederim
kanka cfg kullanman lazım
challenger cfgsini denedim az önce durum aynı botrk ve uzun kılıç aldıktan sonra büyücü farmlara tek atması gerekirken görmüyor yine en uygun olan kendiniz kullanmanızEğer confiği denersen sonucunu buraya yazar mısın
Anladım teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum tam 50 mesaj olunca direk açılacak mı onaylı üyechallenger cfgsini denedim az önce durum aynı botrk ve uzun kılıç aldıktan sonra büyücü farmlara tek atması gerekirken görmüyor yine en uygun olan kendiniz kullanmanız
kanka cfg denemen lazım çözüm olmazsa yazarsan sevinirimIrelıa oynarken oyun başında farmlara Q'ları sorunsuz atıyor ama mahvolmuş aldıktan ve üstüne uzun kılıç aldıktan sonra büyücü minyonlara Q ile tek atmamız lazım ve script bunu hesaplayamıyor. Sürekli oraya W atmak ya da düz vurmak zorunda kalıyorum, bununla ilgili herhangi bir ayar görmedim. Yapabileceğim bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
en az 5 gün üye olman lazım forumda bununla ilgili bilgilendirme varAnladım teşekkürler bir şey daha sormak istiyorum tam 50 mesaj olunca direk açılacak mı onaylı
Yukarıya yazdım hocam etkisi olmadı cfg ile challenger cfgsini denedim bu aradakanka cfg denemen lazım çözüm olmazsa yazarsan sevinirim
Hocam zaten öyle yapıyordum belki ayarını bilen biri vardır diye sormuştum w yu kendim atıp q leri sc ye attırıyorum teşekkür ederim yardımın içinconfiglerle alakası yok hilede olan bir durum kendin atmalısın qları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?