lp reborn 3 yıl önce mi çıktı?3 yıl götürdü ban yok. Legit oynamakla alakalı bir durum bu. Evade'yi kapatıp oynuyorum ben hiç ban sıkıntısı yaşamadım.
peki şu an ban süresi nasıl? yani mesela indirdim ve 1-2 gün sonra ban yemem değil mi?5 yıldır bu foruma üyeyim. LPReborn betası vardı ondan beridir kullanıyorum. Windsharp kullanmadım hiç. Github kaynaklarında bir tane sc vardı onun düzenlemesiydi. İlk zamanlarda inject konusunda çok basit olduğu için insanlar ban yiyordu 1 ay içerisinde fakat sonraları yöneticilerin farklı inject yöntemleri bulmasıyla bu süre 5-6 ay'a kadar sürdü. Şimdi ise gayet stabil ve hoş çalışıyor. Detect olması çok zor ki sadece oynanış üzerinden ban yediriyor, inject konusunda ban yok.
Hayır, ban yemezsiniz.peki şu an ban süresi nasıl? yani mesela indirdim ve 1-2 gün sonra ban yemem değil mi?
legit oynamazsa yer benceHayır, ban yemezsiniz.
3 yıl nasıl oluyo fix de mi yemiyo3 yıl götürdü ban yok. Legit oynamakla alakalı bir durum bu. Evade'yi kapatıp oynuyorum ben hiç ban sıkıntısı yaşamadım.
Legit oynamasa tabiki yer 3 yıl farkedilmeden aldatılıyor muşsun gibi düşün kızla aşırı iyisin çok güveniyorsun düşünmüyorsun bile ama yandan başkasıyla ilişki kuruyor aynı hesap Rito o kadar da fazla bakmıyo ban sistemi çoğunlukla botların elinde Legiti de abartmadan oynarsa uzuuun süre yemez önemli olan farkedilmemesi ticket yerse her türlü GGlegit oynamazsa yer bence
3 yıl nasıl oluyo fix de mi yemiyo