6 Tem 2022 #1 Jaxise J Uzman Üye Katılım 5 Eki 2018 Mesajlar 150 Tepki puanı 6 Ödüller 7 7 HİZMET YILI sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir?
sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir?
Çözüm Jasoelys 6 Tem 2022 Jaxise' Alıntı: sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir? Genişletmek için tıklayın ... Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur.
Jaxise' Alıntı: sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir? Genişletmek için tıklayın ... Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur.
6 Tem 2022 Moderatör #2 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Jaxise' Alıntı: sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir? Genişletmek için tıklayın ... Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur. Oyla 1 Olumsuz oyla Çözüm
Jaxise' Alıntı: sc ile kaisa oynuyordum e skillini geliştirdikten sonra evade kapandı daha da açılmadı, nedeni nedir? Genişletmek için tıklayın ... Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur.
6 Tem 2022 #3 Mosyni M Onaylı Üye Katılım 5 Tem 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Ödüller 2 Yaş 25 3 HİZMET YILI Challenger config ise CAPS LOCK' a basabilirsiniz. Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Tem 2022 #4 xeana58 X Onaylı Üye Katılım 21 Ara 2021 Mesajlar 65 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 30 4 HİZMET YILI capslock ile düzeliyor Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Tem 2022 #5 Can3712 C Üye Katılım 6 Tem 2022 Mesajlar 48 Tepki puanı 2 Yaş 25 Sosyal 3 HİZMET YILI Demonslayer3' Alıntı: Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur. Genişletmek için tıklayın ... öneriniz default mudur yoksa challanger mı ona göre bende uyarıyı göze alayım Oyla 0 Olumsuz oyla
Demonslayer3' Alıntı: Default config kullanıyorsanız Evade'yi "K" tuşu ile açıp kapatabilirsiniz. Eğer Challanger config kullanıyorsanız bu tuş "CAPS-LOCK" dur. Genişletmek için tıklayın ... öneriniz default mudur yoksa challanger mı ona göre bende uyarıyı göze alayım
6 Tem 2022 #6 Salih Arkalı S Onaylı Üye Katılım 29 Haz 2022 Mesajlar 50 Tepki puanı 3 Yaş 26 3 HİZMET YILI configin defaulttur kardeşim oyüzdendir Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Tem 2022 Moderatör #7 Jasoelys 𐱅𐰇𐰼𐰚 Süper Moderator Katılım 22 Haz 2022 Mesajlar 2,284 Çözümler 441 Tepki puanı 1,046 Ödüller 10 3 HİZMET YILI Can3712' Alıntı: öneriniz default mudur yoksa challanger mı ona göre bende uyarıyı göze alayım Genişletmek için tıklayın ... Her ikiside cümlem de mevcut Default için "K" tuşu. Challanger config için "CAPS-LOCK" tuşu Oyla 0 Olumsuz oyla
Can3712' Alıntı: öneriniz default mudur yoksa challanger mı ona göre bende uyarıyı göze alayım Genişletmek için tıklayın ... Her ikiside cümlem de mevcut Default için "K" tuşu. Challanger config için "CAPS-LOCK" tuşu
6 Tem 2022 #8 Knighthesap Kes K Üye Katılım 16 Mar 2022 Mesajlar 48 Tepki puanı 4 Yaş 26 4 HİZMET YILI Bence güzel videolarda baya iyi gözüküyor Oyla 0 Olumsuz oyla