9 Eki 2022 #1 ceyhanXV Cehennem Uzman Üye Katılım 1 Ara 2021 Mesajlar 150 Çözümler 1 Tepki puanı 10 Ödüller 4 Yaş 27 4 HİZMET YILI Arkadaşlar foto net mi bilmiyorum ama anlaşılıyor gibi de kaisa oynarken hangi kostümü seçsem böyle kayboluyor kostüm nedenini bilen var mı acaba ? Moderatörün son düzenlenenleri: 9 Eki 2022
Arkadaşlar foto net mi bilmiyorum ama anlaşılıyor gibi de kaisa oynarken hangi kostümü seçsem böyle kayboluyor kostüm nedenini bilen var mı acaba ?
Çözüm CodyRhodes 9 Eki 2022 wwaassddwwaass' Alıntı: çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini Genişletmek için tıklayın ... Sanırsam bazı skinleri yükleyemiyor bir kaç heroda da var bu problem
wwaassddwwaass' Alıntı: çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini Genişletmek için tıklayın ... Sanırsam bazı skinleri yükleyemiyor bir kaç heroda da var bu problem
9 Eki 2022 #2 sayar89466 live together die alone Süper Üye Katılım 15 Tem 2019 Mesajlar 609 Çözümler 8 Tepki puanı 61 Ödüller 6 Yaş 31 6 HİZMET YILI ceyhanXV' Alıntı: Arkadaşlar foto net mi bilmiyorum ama anlaşılıyor gibi de kaisa oynarken hangi kostümü seçsem böyle kayboluyor kostüm nedenini bilen var mı acaba ? Ekli dosyayı görüntüle 79507 Genişletmek için tıklayın ... Maalesef kaisada böyle bir problem var kostümsüz oynamanı tavsiye ediyorum. Nasıl düzeleceğini soruyor isen Enabled Skin kısmını kapatıp bi kez öldüğünde düzelecektir Oyla 0 Olumsuz oyla
ceyhanXV' Alıntı: Arkadaşlar foto net mi bilmiyorum ama anlaşılıyor gibi de kaisa oynarken hangi kostümü seçsem böyle kayboluyor kostüm nedenini bilen var mı acaba ? Ekli dosyayı görüntüle 79507 Genişletmek için tıklayın ... Maalesef kaisada böyle bir problem var kostümsüz oynamanı tavsiye ediyorum. Nasıl düzeleceğini soruyor isen Enabled Skin kısmını kapatıp bi kez öldüğünde düzelecektir
9 Eki 2022 #3 wwaassddwwaass W Uzman Üye Katılım 19 Ağu 2020 Mesajlar 273 Çözümler 4 Tepki puanı 24 Ödüller 2 5 HİZMET YILI çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini Oyla 0 Olumsuz oyla
çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini
9 Eki 2022 #4 CodyRhodes Ultra Üye Katılım 18 May 2016 Mesajlar 1,534 Çözümler 3 Tepki puanı 377 Ödüller 11 Yaş 23 10 HİZMET YILI wwaassddwwaass' Alıntı: çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini Genişletmek için tıklayın ... Sanırsam bazı skinleri yükleyemiyor bir kaç heroda da var bu problem Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
wwaassddwwaass' Alıntı: çelik melek kaisayı seçince olmuyor kanka denedim tüm skinleri bende çelik melek kaisa alınca görünmezlik olmamaya başladı illa skin istiyorsan deneyebilirsin çelik melek skinini Genişletmek için tıklayın ... Sanırsam bazı skinleri yükleyemiyor bir kaç heroda da var bu problem
9 Eki 2022 #5 LeoGL :d Süper Üye Katılım 3 May 2021 Mesajlar 621 Çözümler 12 Tepki puanı 108 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Skinsiz oynamak lazım ya o heroyu urfta gireyim dedim skinler gözükmüyor Oyla 0 Olumsuz oyla