Selam dostlar, normal olarak OKTW configi kullanıyorum ancak bazı durumlarda fazlasıyla miss click atıyor, farm kaçırıyorum. Sebebi nedir veyahut başka hangi configi öneririsiniz?
LPReborn artık çalışmamaktadır. Onun yerine WSReborn kullanabilirsiniz. Sorunsuz şekilde çalışıyor. Ping sorunu vs.. yaşarsanız biz gene buradayız her türlü yardımcı olmaktayız.
OKTW kaisa ile missclick atması alakasız şeyler. Missclick daha çok orbwalker ayarınla alakalı bir durum. Oyun içi pinginle lprebornun pingini eşitleyip dene bir de.
OKTW kaisa ile missclick atması alakasız şeyler. Missclick daha çok orbwalker ayarınla alakalı bir durum. Oyun içi pinginle lprebornun pingini eşitleyip dene bir de.
farm kaçırma olayı ping ayarından olabilir. OKTW en net çalışan config aslında sadece skili tutturabileceği zaman atıyor. IDK tam tersi sürekli spamlıyor.
OKTW kaisa ile missclick atması alakasız şeyler. Missclick daha çok orbwTalker ayarınla alakalı bir durum. Oyun içi pinginle lprebornun pingini eşitleyip dene bir de.
IDK-OKTW arasında ben pek bir fark göremedim açıkcası ama OKTW iyidir. Ping ayarınızı kontrol edip pinginiz kaç ise 2 ve ya 3 üstünü ayarlarsanız sorun olmaz.
bende hiç minyon kaçırma yok ama büyük minyonu her defasında kaçırıyordu ping ayarımı yapınca düzeldi. büyük ihtimalle senin de ping ayarıyla ilgili bi sorundur.
Pingini oyun pinginle eşitle ve oktw kullanmanı onermiyorum ben configsiz idk kaisa kullanıyorum daha 1 saat once 30/4 oyunum var rank plat 1 de qw combo açık e yi kendin kullan haras da sadece q acık oynuyorum cok kanser oluyor
LPReborn artık çalışmamaktadır. Onun yerine WSReborn kullanabilirsiniz. Sorunsuz şekilde çalışıyor. Ping sorunu vs.. yaşarsanız biz gene buradayız her türlü yardımcı olmaktayız.