8 Eyl 2022 #1 Ex Hubz E Onaylı Üye Katılım 9 Tem 2022 Mesajlar 71 Çözümler 1 Tepki puanı 5 Ödüller 2 Yaş 23 Sosyal 3 HİZMET YILI Arkadaşlar merhaba, ben LPRborn kullanıyorum lolde kullanırken valorantı tamamen siliyorum. şu an tekrar valorant oynamak istiyorum ama hesabımda çok skin var ban yemek istemiyorum lprebornun tüm dosyalarını her şeyini nasıl kaldırabilirim.
Arkadaşlar merhaba, ben LPRborn kullanıyorum lolde kullanırken valorantı tamamen siliyorum. şu an tekrar valorant oynamak istiyorum ama hesabımda çok skin var ban yemek istemiyorum lprebornun tüm dosyalarını her şeyini nasıl kaldırabilirim.
Çözüm In my heart Nørâ 8 Eyl 2022 %temp% - temp - prefetch - %appdata% LPRB klasöründeki herşeyi silin ardından LPRB klasörünü silin. Başka bir şeyi silmenize gerek yok.
%temp% - temp - prefetch - %appdata% LPRB klasöründeki herşeyi silin ardından LPRB klasörünü silin. Başka bir şeyi silmenize gerek yok.
8 Eyl 2022 #2 In my heart Nørâ Who you gonna call Emektar Üye Katılım 25 Tem 2020 Mesajlar 4,613 Çözümler 710 Tepki puanı 1,837 Ödüller 13 5 HİZMET YILI %temp% - temp - prefetch - %appdata% LPRB klasöründeki herşeyi silin ardından LPRB klasörünü silin. Başka bir şeyi silmenize gerek yok. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
%temp% - temp - prefetch - %appdata% LPRB klasöründeki herşeyi silin ardından LPRB klasörünü silin. Başka bir şeyi silmenize gerek yok.