kalistayı kalista yapa bunlardı hocam ya üzdühatırladığım kadarıyla mevcut değil, eklenmeyecek
twitch oynayabilirsin mekanik gerektirmiyor orbwalkerı kullansan yetiyorkalistayı kalista yapa bunlardı hocam ya üzdü
twitch oynarken çok belli oluyor gibi geldi bana hocam, özellikle takıma gelen adcleri izlerken farkettim bunu, bir de arındır alıyorlar.twitch oynayabilirsin mekanik gerektirmiyor orbwalkerı kullansan yetiyor
çoğunu oynuyorum ama kalistayı bir başka seviyorum yatwitch oynayabilirsin mekanik gerektirmiyor orbwalkerı kullansan yetiyor
challenger configte vardı o ayarlarMerhaba arkadaşlar, kalistada biliyorsunuz minyona mızrak yükü biriktirip (aynı zamanda rakibede mızrak yükü biriktirerek) minyon ölmek üzereyken e ile mızrakları çektiğinde hem E yeteneği sıfırlanıyor hemde rakip sağlam hasar yiyor. Bu mekaniği LPreborn de ben göremedim acaba mevcut mu değil yoksa açmak için özel bir yeri mi var ?
aynen bende öyle biliyorumchallenger configte vardı o ayarlar
Challanger Config yüklerseniz böyle bir sorun yaşamazsınız.Merhaba arkadaşlar, kalistada biliyorsunuz minyona mızrak yükü biriktirip (aynı zamanda rakibede mızrak yükü biriktirerek) minyon ölmek üzereyken e ile mızrakları çektiğinde hem E yeteneği sıfırlanıyor hemde rakip sağlam hasar yiyor. Bu mekaniği LPreborn de ben göremedim acaba mevcut mu değil yoksa açmak için özel bir yeri mi var ?
benım bilgim kadarıyla ucretsiz scriptlerde bu tur karmasık mekanikler yok ama kalista benzeri cok hyper tasıyıcı olan ve script ile cok iyi giden cassiopia var onu deneye bilirsin benceMerhaba arkadaşlar, kalistada biliyorsunuz minyona mızrak yükü biriktirip (aynı zamanda rakibede mızrak yükü biriktirerek) minyon ölmek üzereyken e ile mızrakları çektiğinde hem E yeteneği sıfırlanıyor hemde rakip sağlam hasar yiyor. Bu mekaniği LPreborn de ben göremedim acaba mevcut mu değil yoksa açmak için özel bir yeri mi var ?
ben begenmıstım oynadıgımdakalista iyi oluyor muydu sc ile
otomotik kendiniz e basabilirsiniz hemen zaten sol skillerin orda gözüküyor stacklerkalistayı kalista yapa bunlardı hocam ya üzdü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?