Öncelikle script kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta olacak ve challenger config ile kullanıyorum. Aram ve adc oynarken karakterler sapıtıyor target olarak ya tankları hedef alıyor ya da gidip minyona vuruyor. Özellikle combo için space basınca bunu çok yaşıyorum. Aram veya adc oynarken target selectoru ne seçmem lazım ayarları nasıl olması lazım yardımcı olacak birisi var mı? Ekstra olarak tf olurken de sapıtıyor, tf de falan ne yapmam lazım?
başkan ben o hileyi kullanmadım fakat başka bi lol hilesi kullanmıştım ordan yardımcı olacağım kadarıyla ayarlarda karşı takımdaki oyunculara göre öncelik vermen gerekiyo diye biliyom
Challanger config kullandığını belirtmişsin.Bende de o var ancak dediğin gibi sorunları var.Bende de direkt ezreal combosunu yapmıyor sadece düz vuruş atıyor.Öğrenirsen bana da yardımcı olabilirsen sevinirim .
Öncelikle script kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta olacak ve challenger config ile kullanıyorum. Aram ve adc oynarken karakterler sapıtıyor target olarak ya tankları hedef alıyor ya da gidip minyona vuruyor. Özellikle combo için space basınca bunu çok yaşıyorum. Aram veya adc oynarken target selectoru ne seçmem lazım ayarları nasıl olması lazım yardımcı olacak birisi var mı? Ekstra olarak tf olurken de sapıtıyor, tf de falan ne yapmam lazım
Öncelikle script kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta olacak ve challenger config ile kullanıyorum. Aram ve adc oynarken karakterler sapıtıyor target olarak ya tankları hedef alıyor ya da gidip minyona vuruyor. Özellikle combo için space basınca bunu çok yaşıyorum. Aram veya adc oynarken target selectoru ne seçmem lazım ayarları nasıl olması lazım yardımcı olacak birisi var mı? Ekstra olarak tf olurken de sapıtıyor, tf de falan ne yapmam lazım
Öncelikle script kullanmaya başlayalı yaklaşık bir hafta olacak ve challenger config ile kullanıyorum. Aram ve adc oynarken karakterler sapıtıyor target olarak ya tankları hedef alıyor ya da gidip minyona vuruyor. Özellikle combo için space basınca bunu çok yaşıyorum. Aram veya adc oynarken target selectoru ne seçmem lazım ayarları nasıl olması lazım yardımcı olacak birisi var mı? Ekstra olarak tf olurken de sapıtıyor, tf de falan ne yapmam lazım?
Challanger Config de herhangi bir ayarla oynamana gerek yok herşey ayarlı. Bu sorunu config dosyalarını silerek güncellersen büyük ihtimal düzelecektir.
target selector kendin karşıya göre ayarlaman lazım vayne oynuyorsan çok kasmış bi aatrox veya az armorlu kişileri kesmen gerekiyorsa ordan ayarlamalısın
target sellectorde priority seçeniğini seçip maç başında hedefleri ayarla sonra en üstteki menüden hedef seçim ayarlarından priortiy %90 yap %10 mause click seç mause mause click target tikini aç mause ile bastığın adamda beyaz halka oluyor ona focus atıyor savaşlarda sapıtırsa mause ile kitleyebiliyorsun
kanka target selector ü auto priotory yap ve orada tıkladığın adama focuslanma olayı var bence onu kapa yoksa dibine adam girse bile ona vurmaya çalışır