Çözüldü LPReborn kullanımından sonra farede kayma olması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
LPReborn indirdikten sonra sanki Teamviewer de fare istemeden kayar ya LoL ya da MemoryUI açık olmasa bile sanki arada bir kayma oluyor, ben mi paranoyak oldum yoksa fareden falan mıdır? LPReborn kullanmaya başlamamdan sonra oldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
"ben mi paranoyak oldum yoksa fareden falan mıdır?" qwdljkqwhdqwjdlkqw

uzun zamandır kullanan biri olarak hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım ki forumda da daha önce oyun dışında faresinin istemsiz hareket ettiğini kimseden duymadım eğer wireless mouse kullanıyorsan bazen sensörlerinde bu tür problemler olabiliyor bende G502 Lightspeed var ara sıra ekranda titrediği oluyor sensöre toz vs. kaçtıysa yapabiliyor ha kablolu fare ise böyle bir problem olamaz o zaman senin de dediğin gibi paranoyaklık olabilir :D
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Farenizle alakalı bir sorun olabilir belki. Hangi fareyi kullanıyorsunuz?

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
"ben mi paranoyak oldum yoksa fareden falan mıdır?" qwdljkqwhdqwjdlkqw

uzun zamandır kullanan biri olarak hiç böyle bir problemle karşılaşmamıştım ki forumda da daha önce oyun dışında faresinin istemsiz hareket ettiğini kimseden duymadım eğer wireless mouse kullanıyorsan bazen sensörlerinde bu tür problemler olabiliyor bende G502 Lightspeed var ara sıra ekranda titrediği oluyor sensöre toz vs. kaçtıysa yapabiliyor ha kablolu fare ise böyle bir problem olamaz o zaman senin de dediğin gibi paranoyaklık olabilir :D

Çözüm
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
scripte hiç bir hata yok sadece mouse ta kaynaklı ola bilir bu tür sorunla bende karşılaşmıştım

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Yaşadığınız sorunun LPReborn ile uzaktan yakından alakası yok, bu biraz şey gibi olmuş. "En son çay içtim midem bulandı bu yüzden çay mideye zararlı." Yani anlatmak istediğim en son lpreborn kullanmanızın diğer farklı sebeplerden kaynaklanan bir sorunun önüne geçmemeli. LpReborn windowsunuzda sürekli çalışan bir şey değil ki açtığınızdan itibaren sisteminizde kalıcı bir etki bıraksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...